Aylık Araç Kiralama

Aylık Araç Kiralama Hizmeti ile bir araç sahibi olmak için artık yüklü bedeller ödemeye son. Banka kredisi, kredi çıkar mı çıkmaz mı derdi, senelerce kredi ödemek, kilometresi yükseldi, yaşı büyüyor, modeli düştü gibi sıkıntılardan sizleri kurtarmaya geliyoruz. Böyle düşüncelerin artık zihninizi meşgul etmesine izin vermeyin. Her bütçeye ve her beklentiye uygun araç filomuz ile aylık araç kiralama fırsatlarından yararlanabilirsiniz. İstediğiniz model araçları kullanmak artık hayal değil. İstediğiniz herhangi bir modeli seçebilir kiralama işlemlerine başlayabilir ve 30 gün boyunca istediğiniz hayal ettiğiniz o arabada dilediğiniz yeri gezebilirsiniz. Ayrıca aracın bütün sorumluluğu firmamıza ait olmasından dolayı, size sadece arabı keyifle sürmek kalıyor. 


Araçlarımız; dönemlik bakım, lastik değişimi, muayene ile tüm iç ve dış donanım eksiklikleri giderilmiş olarak hizmete sunuyor, trafiğe çıkmada engel teşkil edecek hiç bir aksaklıklara mahal vermeden kiralamasını gerçekleştiriyoruz.

Tecrübeli ve kurumsal firma yapımız,rent a car hizmetlerinin bütün sorumluluk ve gereksinimlerini mevzuata uygun olarak gerçekleştirmekte olup, tamamen müşteri memnuniyeti ve güveni odaklı çalışmalar yürütüyoruz.


21 yaşını doldurmuş ve en az 1 senelik ehliyete sahip herkesi şubelerimize bekliyoruz. Siz de bu fırsatı yakalayın ve hayatın tadını çıkarmaya başlayın. Araç kiralamak müşterinin isteklerine göre değişen, kısa süreli kullanım veya uzun yol, tatil gibi kullanımlarda yani uzun süreli kullanımlarda aracı olmayan kişilere kolaylık sağlayan bir sistemdir. Araç kiralamayı riskli düşünüyorsanız bu düşüncelerini yıkmaya geliyoruz ve firmamız sayesinde uzun süreçler, uzun prosedürler ile uğraşmanıza gerek kalmadan araç kiralıyorsunuz.

Üstelik aylık araç fiyatlarını göz önünde bulundurulduğunda hizmet kalitemiz ne kadar yüksek olduğunu siz de fark edeceksiniz. Güvenli araç kiralama sistemimiz ile İstanbul seyahat etmek artık çok kolay. Her müşterinin istek ve beklentisine göre araç kiralama seçenekleri farklılık göstermektedir. Haftalık araç kiralama için tıklayınız.


3 Aylık Araç Kiralama

Genellikle iş ya da kişisel sebeplerle kısa süreliğine şehir değiştirmek durumunda olan kişiler tarafından tercih edilen bu yöntem ile 3 aylığına yapılan kiralamalarda taahhüt vererek aracı dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. 

6 Aylık Araç Kiralama

Araç kiralama yapılırken kiralama süresi müşteri tarafından belirlenir.Bu yöntem bir yandan uygun fiyatlarıyla cep dostu olurken diğer yandan konforu ve stressiz çözüm seçeneği ile birçok kolaylık sağlayacaktır.

Uzun Dönem Araç Kiralama

Şirketimiz tarafından en çok hizmet verilen seçeneklerden biri olan uzun dönem araç kiralama, firmalar tarafından sıkça tercih edilmektedir. En uygun ekonomik çözümler sunan bu yöntem ile siz de tanışabilirsiniz. Personel sayısının fazla olduğu şirketlerde otomobil sayının önemi büyüktür. Firmamız ile uygun fiyatlarda anlaşarak artık bunun bir sorun olmasından çıkmasını izleyebilirsiniz. 

Aylık kiralık araba fiyatları her bütçeye uygundur yapmanız gereken tek şey sözleşmedeki kuralları incelemektedir. Günlük araç kiralama işlemi, teslim alınan tarih ve saatten tam 24 saat sonra aracın teslim edilmesi ile son bulmaktadır. Bu kiralama işlemi sıkça tercih edilir ve kiralama sözleşmelerinde bu husus açıkça belirtilmektedir.


Eğer bir şirket hizmetleri için araç kiralamayı düşünüyor, zaman ve bütçeden tasarruf etmek istiyorsanız, bizimle iletişime geçebilir, kurumsal firmaların yararlanacağı araç kiralama da vergi avantajından geç kalmadan yararlanabilirsiniz.İhtiyacınız doğrultusunda araçlar seçmek sizi hem ekonomik yönden koruyacak hem de yüksek performanslı araçlarımız ile tanışma fırsatını yakalayacaksınız.


Sizleri en yakın şubemizde bekleyerek, araçlarımızı incelemeniz için sizleri davet ediyoruz. Online olarak 7/24 her zaman rezervasyon yaptırabilir, aklınıza takılan her soruyu detaylı sorabilirsiniz.

 

Aylık Araç Kiralama Fiyatları 


Aylık araç kiralama fiyatları ile güvenle seyahat etmek artık çok kolay. Kiralık araç kullanmak istiyorsanız eğer doğru yerdesiniz. Sizlere sunacağımız zengin araç portföydeki araçlarımız ile araç kiralamak ve güvenle kullanmak artık çok kolay, artık gezilip görülecek yerlere gitmek eziyet olmaktan çıkıyor. Bir hafta sonu kaçamağı yapmak ve ulaşımın keyfini sürmek bir telefon kadar uzağınızda. Şubelerimizden kiraladığınız araçlar ile çevre il ve ilçelere güvenle seyahat edebilirsiniz.
Aracınızı bizlere ait farklı noktalarda bırakabilirsiniz. İstanbul içi seyahat etmek istediğinizde güvenebileceğiniz tek adres olan firmamız sayesinde araç kiralamak çok kolay. Kafa karışıklığına ve uzun prosedürlere gerek kalmadan araç kiralamaya hemen başlayabilirsiniz.Kısa dönem, uzun dönem veya acil durum araç kiralama işlemleriniz için  7/24 yanınızdayız. Sektörde öncülüğü elinden bırakmayan firmamız sayesinde araç kiralama işlemleri artık çok hızlı ve kolay.Günlük, aylık ve acil durumlar için kullanabileceğiniz araçlarımız 7/24 hizmetinizdedir. 

 

Aracınızı hızlı ve kolay bir şekilde kiraladıktan sonra her noktasında ayrı güzellikler taşıyan şehirleri  güvenle keşfedebilirsiniz. En uygun fiyatlarla en güvenilir ve donanımlı araçları kiralamanın yanı sıra kiralama süresi boyunca her türlü sorunuz ile ilgili olarak yetkili personellerin desteğinden yararlanabilirsiniz.
 

Filomuzda bulunan araçlarımızın tümünde zorunlu trafik sigortasının yanı sıra genişletilmiş kasko poliçesi de yer almakta. Böylelikle yaşamanızı istemediğimiz büyük hasarlı kazalarda sizi mağdur etmeden doğrudan sigorta şirketi ile görüşülür ve gerekli işlemler yapılır.

Araç kiralamalarında dolandırılma ihtimali her zaman büyük bir sorun olmuştur. HMK Cars ailesi olarak Araç kiralama sırasında gerekli sözleşmeler hazırlanır, araç durum bilgisi belirtilir ve temiz bir şekilde size sunulur. 


HMK CARS araç kiralama olarak sizlere bu muhteşem hizmeti vermek ve yeni mutlu müşteriler kazanmak bizim için çok önemli. Her zaman müşteri desteğini en üst düzeyde tuttuğumuz bu sektörde başarımızın sırrı müşteri memnuniyetidir. Kalitemizin size yaşattığı güvenlik ve konfor keyfi ile sizleri ağırlamaktan mutluluk duyacağız.

 

Araçlarınızı istediğiniz saatte kullanmaya başlayıp sözleşme bitimi saatinde teslim edebilirsiniz. İhtiyacınıza göre değişen araç portföyümüz ile ister tatil için ister günlük kullanım veya uzun yol sürüşleri için en uygun ve kaliteli araçları sizler için hazırlamaktayız. Bu benzersiz deneyimi siz de yaşamak için sizi en kısa sürede bizimle iletişime geçmenizi tavsiye ediyoruz.


En Ucuz Aylık Araç Kiralama Fiyatları Ne Kadar?
 

Firmamıza ait araçlar, her yıl yenilenmekte ve yılın getirdiği gerekliliklere uyum sağlamaktadır. Düzenli bakımlarını yaptırdığımız araçlarımıza her yıl onlarcasını ekliyoruz. En yüksek performanslı araçlarımızın aylık kiralama fiyatlarını öğrenmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Bu benzersiz deneyimi kaçırmamak ve araç kiralamanın konforunu yaşamak ve keşfetmek için bizi arayabilirsiniz. 


3 Aylık Araç Kiralama


Araç kiralama işlemleri genellikle süreye göre kategorize edilmektedir. En az bir günden başlayarak kiralama yapabilirsiniz. Ancak dilerseniz bu süre haftalık, 5 günlük, bir aylık, 3 aylık, yıllık gibi oto kiralama hizmetlerinden faydalanıp süreyi uzatabilirsiniz. Süre uzadıkça firmamız tarafından araba kiralama kampanyaları uygulanabilir. Bu durum hem kiralayan hem de bizim açımızdan avantajlı bir çözüm olmaktadır. 


3 Aylık Araç Kiralama Avantajları Nelerdir?
 

  • Uygun fiyata araç kiralama hizmeti almak: Yukarıda da bahsettiğimiz gibi süre uzadıkça fiyatta düşüş gözlenmektedir.

  • Aracın ay boyunca sizde olmasının konforu: Kim istemez ki aracın hiçbir sorumluluğunu almadan rahatça her yerde kullanabilmek. İşte firmamız olarak sizlere bu hizmeti sunuyoruz ve siz sadece yakıt desteği sağlıyorsunuz. 

  • Vergi avantajı, Şirketiniz adına araç kiralama yaparken bazı vergi avantajlarından yararlanabilirsiniz. Aracın bakım masrafı, arıza masrafı şirketimizin tarafından karşılanmaktadır.

  • Sezonluk araç rahatlığı, Pek çok araç sahibi yaz ve kış farklı araçlar kullanmanın keyfini yaşamak istiyor, sezonluk araç kiralama ile istediğiniz zaman aracınızı değiştirebilir farklı bir model veya üst bir modele geçiş yapabilirsiniz.
     

3 aylık araç kiralama otolarımızı; dönemlik bakım, lastik değişimi, muayene ile tüm iç ve dış donanım eksiklikleri giderilmiş olarak hizmete sunuyoruz.Tecrübeli ve kurumsal firma yapımız,rent a car hizmetlerinin bütün sorumluluk ve gereksinimlerini mevzuata uygun olarak gerçekleştirmekte olup, tamamen müşteri memnuniyeti ve güveni odaklı çalışmalar yürütüyoruz.


6 Aylık Araç Kiralama


6 aylık araç kiralama firmalar için hem fiyat hem de vergi avantajları açısından oldukça avantajlı bir yöntemdir. Günlük araç kiralama fiyatlarına göre çok daha ucuza 6 aylık araç kiralama yapabilirsiniz. Kiralama süresinin bitiminde dilerseniz süreyi tekrar uzatabilir ve bu benzersiz deneyimi yaşamaya devam edebilirsiniz.  
 

Araç kiralama sektörü son beş yılda Türkiye’de büyük ivme kazandı. Sektörde birinciliği elden bırakmayan firmamız ile birlikte siz de bizimle işbirliği yapabilirsiniz. Araç kiralama yapılırken kiralama süresi müşteri tarafından belirlenir. 6 aylık araç kiralama, bir yandan uygun fiyatlarıyla cep dostu olurken diğer yandan konforu ve stressiz çözüm seçeneği ile birçok kolaylık sağlayacaktır.

Aylık kiralık araçlar özellikle tatil dönemlerinde ya da uzun süreli seyahatlerde tercih edilmektedir.
Günlük kiralamaya göre önemli fiyat avantajları sunan 6 aylık araç kiralama seçeneği ile kendinize ve bütçenize iyilik yapabilirsiniz. Uzun dönem araba kiralama fiyatları ise genellikle markaya modele, aracın km bilgisine, mevcut kampanyalara şanzıman alternatifine, yakıt tüketim şekline ve sezona göre değişiklik gösterebilir.
HMK CARS Olarak sunduğumuz hizmetlerimizi sizlere daha kolay ulaştırabilmek için hizmet bölgelerimizi günden güne genişletmeye çalışıyoruz. 
 

Sizde benzersiz hizmetlerimizden yararlanmak için tek yapmanız gereken sitemiz üzerinde yer alan rezervasyon formumuzu doldurmak veya sitemizde yer alan iletişim numaralarından müşteri temsilcilerimizden bilgi almak.