Haftalık Araç Kiralama

Haftalık Araç Kiralama Avantajları sizi bekliyor! Bir organizasyona katılmak ya da hafta sonu için bir şehir turuna çıkmak istiyorsunuz ya da aileniz ile birlikte bir hafta sonu kaçamağı yapmak istiyorsunuz ama bunun için bir aracınız yok mu? O halde yapmanız gereken tek şey güvenilir bir oto kiralama firmasının kapısını çalmak olacaktır. Haftalık araç kiralama hizmeti alabileceğiniz gibi daha uzun ve daha kısa sürelerde de kiralama hizmetlerinden hızlıca faydalanabilirsiniz. 

 

Senelerdir bu sektörde profesyonel hizmet yapımız ile rent a car hizmetleri konusunda kurumsallaşan firmamız, günlük, haftalık, aylık hatta operasyonel araç kiralamada öncü isimler arasında yer almakta, sektörde birinciliği elden bırakmamaktadır, daima kaliteli, sorunsuz ve ekonomik hizmetlere imza atan firmamız sayesinde siz de bu deneyimi yaşayabilirsiniz. İhtiyaç duyacağınız haftalık araç desteğinde de yanınızda olan firmamız, geniş araç filosu seçeneklerimiz, lüks, ekonomik ve orta sınıf oto alternatiflerimiz ile her bütçeye ve beklentiye hitap edecek haftalık araç kiralama ile sizleri şubelerimizde beklemektedir. 

 

Benzinli ya da dizel yakıt seçenekli, manuel ya da otomatik vites çeşitli, 3 yaşından küçük yeni seri araçlarımız, trafik sigortalı ve kasko güvencesi altındadır. Yollarda rahatlığı tam anlamı ile yaşayacağınız ve hissedeceğiniz güvenli sürüşler için bizi tercih edebilirsiniz.Sizler için ihtiyacınız olan bütün özellikteki araçlarımız sizler için hazırda bekliyor. Aylık araç kiralama için tıklayınız.

 

Birçok farklı seçeneği tek bir çatı altında toplayarak sizlere en uygun ve en donanımlı araç kiralama seçeneklerini sunmaktayız. Kiraladığınız andan itibaren gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz araçlarımızın aynı zamanda tüm muayene ve dönemlik her bakımları yapılmış olup, iç donanımı eksiksiz ve hijyeni tam olarak sağlanmış teslim edilmektedir. Mevzuatlar gereği kriterlere uyan herkesin,haftalık araç kiralama hizmetimizde dilediği aracı güvenle kiralayabileceği firmamızda, ayrıca yol yardım ve 7/24 müşteri desteğini de hizmet boyunca aktif tutuyoruz. Esnek ve uygun ödeme planımız ile ulaşılabilir bir kiralama hizmeti sunuyoruz.


Akü, motor ve diğer ekipman performansları, trafiğe çıkmada engel teşkil etmeyecek biçimde bakımdan geçtiğinden emin olduktan sonra filomuza tekrar katıyoruz.Aracın bütün sorumluluğunu yükleniyor, size sadece aracın yakıtını doldurup, yollara çıkmanın keyfini sürmeyi bırakıyoruz. Ayrıca yakıt cimrisi araçlarımıza da göz atmalısınız.


HMK Rent A Car olarak araç filomuza her zaman en iyisini katmaya devam ediyoruz. Hemen bizimle iletişime geçebilir ve her zaman en vazgeçilmek araç seçeneklerinden olan ve her aracını bulunduran filomuzdan siz de istediğinize sahip olabilirsiniz.


Haftalık Araba Kiralama


Haftalık Araba Kiralama seçenekleri herkesin farklı ihtiyaçlarına göre değişmektedir. Günlük, haftalık veya aylık olarak araçlarınızı kiralamak mümkündür. Birçok farklı seçeneği tek bir çatı altında toplayarak sizlere en uygun araç kiralama seçeneklerini sunmaktayız. Kiralık araç ile uzun yol seyahatleri, şehirler arası yolculuklar, şehir içinde turistik geziler veya hafta sonu aile ile çıkılan gezmeler artık çok kolay.


Haftalık Araba Kiralama seçenekleri her müşteriye göre farklılık gösterebilmekte ve müşteri ihtiyacına göre değişmektedir. Müşterilerimiz bizlerle iletişime geçtiği andan itibaren kendi ihtiyacını karşılayabileceği bir aracı bizlerden temin edebilir ve istedikleri her soruyu danışmanımıza sorabilirler. Araçlar deposu dolu ve tüm paketleriyle birlikte sözleşme sonrasında teslim edilmektedir. Teslimat sırasında hiçbir problem yaşanmadan araç teslim edilmektedir.


Bazen müşterilerimiz 1 hafta süresince araç kiralama ihtiyacı duyabilirler. Haftalık araç kiralama yapmanın çeşitli nedenleri olabilir. İş amaçlı, gezi amaçlı, eğitim amaçlı haftalık kiralık araç ihtiyacına başvurabilirler. Bireysel haftalık araba kiralama ihtiyacı ise genellikle hafta sonlarını da kapsar.Hafta sonu bir kaçamak, ufak bir tatil genellikle bireysel araç kiralama ve şehir dışı kiralamalar ile yapılmaktadır.


Çoğu firmanın günümüzde kullandığı bir kelime olan Rent A Car sistemi bir oto kiralama sistemidir. Bu sistem ile kolayca ve güvenle istediğiniz  aracı kiralayabilirsiniz. 7 günlük araç kiralama haftalık araç kiralamak olarak geçmektedir. 


Oto kiralama denilince akla gelen ilk seçeneklerden olan firmamız, sektörde birinciliği elinden düşürmemektedir. Güvenle ve konforla kullanabileceğiniz geniş ve donanımlı araçlarımız sayesinde araç kiralamaktan ve trafikte kalmaktan korkmayın. Güvenli araç kiralamak için yapmanız gereken tek şey bizleri aramaktır.

Haftalık Kiralık Araç

Haftalık Araç Kiralamak Nedir? Araç kiralamak ihtiyaca göre günlük kullanım veya uzun yol, tatil gibi kullanımlarda aracı olmayan insanlara kolaylık tanınan bir sistemdir. Araç kiralamak görüldüğü gibi riskli ve uzun süreçli bir işlem değildir. 


Haftalık araç kiralama işlemi minimum 1 haftalık araç kiralama işlemini içerir. Günlük kiralama ücretine göre bir tık daha uygun olan haftalık araç kiralama işlemi sayesinde, hem ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek hem de daha ucuza araç kiralama işlemi yapabileceksiniz. Araba kiralama haftalık seçeneğinin bir diğer avantajı ise dilediğiniz marka/model aracı minimum  7 gün boyunca kullanabilmeniz ve 7 gün sonunda dilerseniz değiştiriyor olabilmenizdir.

Haftalık Araç Kiralama Fiyatları

Ekonomi sınıfından kiralanan bir araç için HMK ile haftalık çok uygun fiyatlarda ücretler ödersiniz.

Haftalık Araç Kiralama İşlemleri İçin Ne Gerekli?

Haftalık araç kiralama işleminiz için Kurumsal/Global firmaları tercih edebilirsiniz. İşlerinde yeterince titiz ve düzenli çalışanlarımız sayesinde HMK Rent A Car olarak her zaman yanınızdayız. 

Haftalık Araç Kiralamak İçin Mutlaka Yanınızda Bulunması Gereken Evraklar

  • T.C. Kimlik Kartınız

  • Ehliyetiniz

  • Adınıza Kayıtlı Kredi Kartınız

Tüm bu belgeleri ibraz ettikten sonra günlük, haftalık veya aylık aracınızı kolayca kiralayabilirsiniz.