HABERLER

Günlük Araç Kiralama

Ucuza günlük araç kiralama ile şehir dışına uzun yolculuklar, şehir içinde güvenli, konforlu, rahat ulaşım veya haftasonu için kendinizi ödüllendirip bir kaçamak yapmak artık çok kolay ve ucuz. Araç kiralama seçenekleri müşterilerimizin farklı ihtiyaçlarına göre değişmektedir.

Devamı

Uzun Dönem Araç Kiralama

Uzun dönem araç kiralama, özellikle kurumsal firmaların son dönemde en çok rağbet gösterdiği hizmetlerimiz arasındadır. Firmamız sektörde öncülüğünü müşteri odaklı olması ve en uygun fiyat politikasını uygulanmasından dolayı kaybetmemektedir.

Devamı

Oto Kiralama

Oto Kiralama hizmeti alarak konforlu ve rahat bir sürüş keyfini yaşamaya ne dersiniz? Manuel veya otomatik araç kiralamak isteyen müşterilerimiz için vazgeçilmez seçenekler arasında yer alıyor.

Devamı

Aylık Araç Kiralama

Aylık Araç Kiralama Hizmeti ile bir araç sahibi olmak için artık yüklü bedeller ödemeye son. Banka kredisi, kredi çıkar mı çıkmaz mı derdi, senelerce kredi ödemek, kilometresi yükseldi, yaşı büyüyor, modeli düştü gibi sıkıntılardan sizleri kurtarmaya geliyoruz.

Devamı

Yıllık Araç Kiralama

Firmamız yıllık araç kiralama hizmeti ile beraber sizlere ekonomik çözümler sunmaya devam ediyor. Günümüzde şirketler yıllık araç kiralama adı altında çok yüksek meblağlar ile siz değerli müşterilerimizin gözünü korkutabilir.

Devamı

Filo Kiralama

Filo kiralama ile her bütçeye uygun, geniş araç filolarımız ile aylık,yıllık araç kiralama avantajlarımızdan faydalanarak, istediğiniz model, en genç araçlarımızı dilediğiniz kadar kullanabilirsiniz.

Devamı

Rent A Car

Rent A Car İstanbul hizmetinden yararlanıp İstanbul’un gelişmekte olan kentlerini dilediğiniz gibi gezebilirsiniz. Günlük, haftalık veya aylık olarak araçlarınızı kiralamak mümkündür.

Devamı

Bireysel Oto Kiralama

Bireysel Oto Kiralama artık çok basit! Günümüzün artık vazgeçilmez arasına giren araçlar, özellikle pandemi sürecindeki sosyal mesafe kısıtlamasından dolayı oldukça rağbet görmüştür.

Devamı

Kurumsal Oto Kiralama

Uzun süreli kurumsal oto kiralama ve kısa süreli araç kiralama olarak iki ana segmenti bulunan bu faaliyet genellikle uzun dönem olarak tercih edilmektedir. Kurumsal kiralık araç hizmeti iş seyahatlerinde, gezilerde ve pek çok aktivitede yüksek oranda rağbet gören bir kiralama işlemidir.

Devamı

Ekonomik Araç Kiralama

Ekonomik Araç Kiralama mı yapmak istiyorsunuz? Her beklentiye ve bütçeye uygun olsun diyenler, ayağımı yerden kessin yeter ki diyenler için oldukça yeterli bir araçtır.

Devamı

Lüks Araç Kiralama

Lüks Araç Kiralama artık HMK ile çok basit! Maddi olarak birçok insanı zorlayacak lüks araç sahibi olma hayali, son dönemlerde oldukça artan araç fiyatları ile daha da zor hale gelmiştir.

Devamı

Haftalık Araç Kiralama

Haftalık araç kiralama hizmeti alabileceğiniz gibi daha uzun ve daha kısa sürelerde de kiralama hizmetlerinden hızlıca faydalanabilirsiniz.

Devamı