Günlük Araç Kiralama

Ucuza günlük araç kiralama ile şehir dışına uzun yolculuklar, şehir içinde güvenli, konforlu, rahat ulaşım veya haftasonu için kendinizi ödüllendirip bir kaçamak yapmak artık çok kolay ve ucuz. Araç kiralama seçenekleri müşterilerimizin farklı ihtiyaçlarına göre değişmektedir. Günlük, haftalık veya aylık olarak araçlarınızı kiralamak artık oldukça kolaydır. Birçok farklı seçeneği tek bir çatı altında toplayarak sizlere en uygun ve en donanımlı araç kiralama seçeneklerini sunmaktayız.

Yoğun geçen bir günün ardından  ihtiyacınız olan araçtan, yolculuğunuzu en üst seviyeye taşıyacak genişlikteki araç filomuz ile harika yolculukların keyfini çıkarabilirsiniz. Yollarda rahatlığı, güveni ve harika sürüş keyfini tam anlamı ile yaşayacağınız ve hissedeceğiniz sürüşler için bizi tercih edebilirsiniz.İhtiyacınız olan bütün özellikteki ve donanımdaki araçlarımızı sizler için hazırda bekletiyoruz. Günlük Araç kiralamak artık çok kolay ve rahat. Her isteğe göre geniş araç portföyümüz ile yanınızdayız. Rent A Car için tıklayınız.


Araç kiralamak isteyenlerin en çok dikkat etmesi gereken hususlardan biri de kiralama sözleşmesi yaparken sözleşmeyi incelemek ve iyice anladığınızdan emin olmaktır.Günlük araç kiralamalarından kiralama sözleşmesi imzalanan tarih ve saatten itibaren tam olarak 24 saat sonra sözleşme bitmektedir. Gecikme olması durumunda gecikme bedeli yansımaktadır.


Araç kiralama bizi tercih ettiğinizde ofis bulamama gibi bir durumla karşılaşma olasılığınız yoktur. Araçlarınızı istediğiniz saatte kullanmaya başlayıp istediğiniz zaman aralığında kullanabilirsiniz. İhtiyacınıza göre değişen zengin araç portföyümüz ile ister tatil için ister günlük kullanım veya uzun yol sürüşleri için en uygun ve kaliteli araçları sizlere sunmaktayız.


Araç kiralama seçeneklerinden biri olan ve en çok tercih edilen günlük araç kiralamadır. Günlük araç kiralamada dikkat edilmesi gereken en can alıcı nokta, araç kiralama seçeneklerini ve şartlarını dikkatli bir şekilde incelemek ve uymaktır. Günlük araç kiralama işlemi, teslim alınan tarih ve saatten tam 24 saat sonra aracın teslim edilmesi ile son bulmaktadır. Bu kiralama işlemi sıkça tercih edilir ve kiralama sözleşmelerinde bu husus açıkça belirtilmektedir. Araç fiyatları kiralanan otomobile ve müşteri istediğine göre değişmektedir. 


Aylık araç kiralamak isterseniz eğer günlük araç kiralama fiyatlarına sitemizden bakabilirsiniz. Aylık araç kiralık fiyatları müşterinin beklenti ve isteklerine  göre değişmektedir. Müşterinin beklentisine göre aylık ortalama 11.000 TL ile başlayıp bu fiyat artabilmektedir.İstenilen araç lüks donanım veya motor gücüne göre fiyatlarında farklılık görülmektedir. 


Araç Kiralarken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

  • Araç kiralarken öncelikle her aracın farklı özellikte olduğunu bilmeniz gerekmektedir. 
  • Sizin ihtiyacınıza göre en uygun aracı seçmek en doğru olandır.
  • En uygun ve en kaliteli aracı seçmek; hem cebinizde fayda sağlar hem de konforlu sürüşün keyfini çıkarırsınız. 
  • Kiralama sözleşmesini mutlaka iyice incelemeli ve oradaki kuralları uymanız gerekmektedir. 
  • Yakıt durumunu kontrol ediniz.
  • Kiralama sözleşmesinin bitiş tarihine dikkat etmenizi öneririz aksi durumda gecikme durumlarında gecikme bedeli yansımaktadır. 

İhtiyacınıza uygun araçları gözden geçirmek ve sizlere en uygun fiyat politikamız ile tanışmak için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

İstanbul’da Gezilecek Yerler Nelerdir?

  • Pendik Gözdağı Tesisleri

  • Pendik-Kadıköy Sahili

  • Üsküdar Meydanı

  • Ayasofya

  • Topkapı Sarayı

  • Kapalı Çarşı (Grand Bazaar)

  • Yerebatan Sarnıcı

  • Çemberlitaş

  • Galata Kulesi

  • Rumeli Hisarı

  • Kız Kulesi

  • Anadolu Hisarı

  • Yedikule Zindanları

  • Dolmabahçe Sarayı

  • Aya Yorgi Manastırı

  • Sultanahmet Camii

  • Eminönü

  • Ortaköy Camii

  • Belgrad Ormanı

  • Gülhane Parkı

  • Emirgan Korusu


Bir Günlük Araç Kiralama Ne Kadar?

En uygun ve ortalama fiyat verecek olursak 300-400 TL arası değişmektedir.  

 

Günlük Kiralık Araç 


Günlük Kiralık araç ile uzun yol seyahatleri, şehirler arası yolculuklar, şehir içinde turistik geziler veya hafta sonu aile ile çıkılan gezmeler artık çok kolay. Günlük Kiralık araç seçenekleri her müşteriye göre farklılık gösterebilmekte ve müşteri ihtiyacına göre değişmektedir. Günlük, haftalık veya aylık olarak araçlarınızı kiralamak mümkün ve çok kolaydır.İstediğiniz her seçeneği sizler için tek bir çatı altında topladık ve deneyimli çalışanlarımız ile sizlere hizmet vermekteyiz. Yoğun bir günde kullanmak isteyeceğiniz rahatlıkta bir araç ile uzun yollarda kullanacağınız araç rahatlığı birbirinden farklı olabilir, sizler için en doğru ve güvenli aracı sizler için seçmekteyiz. Yollarda istediğiniz o rahatlığı sunduğumuz yüksek donanımlı araçlar ile gerçekleştirebilirsiniz. İhtiyacınıza en uygun seçenekleri bulmak ve araç kiralamak artık çok kolay. Her isteğe göre zengin araç portföyümüz ile her zaman müşterilerimizin yanındayız. 


Kiralık araçlar  21 yaşından büyük ve ehliyeti olan herkes için uygundur. Araç kiralamak isteyen herkesin dikkat etmesi gerekenlerden biri de sözleşme kurallarını iyi incelemek ve uymaktadır. Kiralama sözleşmesinde de belirttiği gibi günlük araç kiralamalarından kiralanan tarihten ve saatten 24 saat sonra aracı teslim etmek gerekmektedir. 


Günlük Kiralık araç ile gezintiye çıkmak artık sandığınızdan daha da kolay. Uzun prosedürler veya sonradan çıkarılan gizli ücretlere artık son. Araçlarınızı sizlerin uygun olduğu herhangi bir saatte alabilir istenilen tarihe kadar (kiralama bitimine kadar) rahat ve güvenle kullanabilirsiniz.


Günlük Kiralık araç portföyümüz ile rent a car yani araç kiralamak artık sandığınızdan daha da kolay. Tek bir tık ile online randevu oluşturabilir veya bizleri şubemizde ziyaret ederek güleryüzlü danışmanımız ile tanışabilirsiniz. İsteğinize en uygun aracı bulmak artık hiç zor değil. Zengin araç portföyümüz ile birlikte sizlere en uygun ve en kaliteli hizmeti sunmaktayız.Sizlere sadece bu araçlarını rahat ve konforlu bir şekilde kullanmak kalıyor. Araç kiralamak isteyen ve tereddütte kalan müşteriler için bir telefon uzaktayız. Yapmanız gereken tek şey bizi aramak ve aklınıza takılan bütün soruları tek tek danışmanımıza sormaktır. Konforlu, güvenli sürüşler için harika bir deneyime hazır olun. 


Araç kiralamak ihtiyaca göre günlük kullanım,acil kullanım, turistik kullanım veya uzun yol, tatil gibi kullanımlarda aracı olmayan kişilere kolaylık sağlayan bir sistemdir. Kiralık araç riskli bir süreç kesinlikle değildir ve uzun süreçler, uzun prosedürler ile uğraşmanıza gerek yoktur. Kiralık araç istiyor veya hangi aracı alacağınızdan emin değilseniz sizler için bir telefon uzaktayız her zaman profesyonel destek sağlamak için müşterilerimizin yanındayız. İhtiyacınızı ve istediğinizi bizimle paylaşmanız yeterlidir. Araç kiralarken yapmanız gereken en önemli şey sözleşmedeki kuralları incelemektedir. 


Araba Kiralama Nasıl Yapılır?

Kolay araç kiralama işlemi sıkça tercih edilmektedir. Dikkat edilmesi gereken noktalardan biri kiralama sözleşmelerinde belirtilen hususlardır. Bizimle iletişime geçebilir ve danışmanlarımız ile konuşabilir, aklınıza takılan her detayı sorabilirsiniz.


Araba Kiralamak İçin Ne Lazım?

Öncelikle araba kiralayabilmeniz için 21 yaşından büyük olmanız gerekmektedir. Ehliyetinize de en az 1 yıldır sahip olmanız gerekmektedir. 


18 Yaşında Araba Kiralanır mı?

Araba kiralayabilmeniz için en az 21 yaşında veya 21 yaşından büyük olmanız gerekmektedir.


Kiralık Arabayı Kimler Kullanabilir?

Kolay araç kiralamak istiyorsanız, hemen bizimle iletişime geçin. Kiralık arabayı sadece kiralayan kişi kullanabilir.


Kolay Araç kiralama fiyatları araçların özelliklerine göre değişmektedir. Beklentinize en uygun araç ile tanışmak için sizleri şubelerimize bekliyoruz.

 

İstanbul araç kiralama


İstanbul araç kiralama şubemiz tüm araç ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir filoya sahiptir. Şubemizde her bütçeye ve her ihtiyaca uygun araç çeşitliliği yer almaktadır.İstanbul araç kiralama ile güvenle seyahat etmek artık çok kolay.İstanbul araç kiralama kullanmak istiyorsanız eğer doğru yerdesiniz. Sizlere sunacağımız zengin araç portföydeki araçlarımız ile araç kiralamak ve güvenle kullanmak artık çok kolay İstanbul bölgesinde artık gezilip görülecek yerlere gitmek eziyet olmaktan çıkıyor. Bir hafta sonu kaçamağı yapmak ve ulaşımın keyfini sürmek bir telefon kadar uzağınızda. Müşterilerimizin bizimle iletişime geçtikleri anda rahatlığın ve güvenin adresi olduğumuzu anlayacaklardır.


Havalimanı araç kiralama şubemizde tüm ihtiyaçların karşılanabilmesi, şubeler arasında en çok tercih edilen ve sektörde birinciliği elden düşürmememize sebep olmuştur. Uzun yol yapmak, şehir içerisinde rahat gezmek, konforlu bir sürüş keyfi yaşayabilmek için müşterilerimizin bizlerle iletişime geçmesi yeterli olacaktır.


Müşterilerimiz bizlerle iletişime geçtiği andan itibaren kendi ihtiyacını karşılayabileceği bir aracı bizlerden temin edebilir ve istedikleri her soruyu danışmanımıza sorabilirler. Araçlar deposu dolu ve tüm paketleriyle birlikte sözleşme sonrasında teslim edilmektedir. Teslimat sırasında hiçbir problem yaşanmadan araç teslim edilmektedir.


Bünyemizde bulunan bütün araçlar en iyi donanıma sahiptir. Uygun fiyatlar ile müşterilerimize sunulan bütçelerinin korunmasına yardımcı olmaktadır. En uygun araç kiralama ile tanışıp İstanbul araç kiralama şubemizden ödeme yapıldığı anda teslim alınan aracınız ile İstanbul’da gezip keşfedebileceğiniz bir çok mekan var. Bunlardan bazıları;


  1. Ayasofya: Tarihi Yarımadayı gezmeye başlamak için en doğru yer olan ve İstanbul’un gözbebeği Ayasofya Camii’dir. 


  1. Topkapı Sarayı: Osmanlı İmparatorluğunun 400 sene yönetildiği ailelerin ve sultanları yaşadığı yerdir Topkapı Sarayı.


  1. Kapalı Çarşı (Grand Bazaar): Tarihi Yarımada’nın en gözde mekanlarından biri olan, Beyazıt’ta 550 yıldır ayakta duran kapalı çarşıdır. 


  1. Yerebatan Sarnıcı: Bizans Döneminde , dönemin su ihtiyacını karşılamak için yapılan ve  göz alıcı sütunları ve Medusa heykeli ile bugün bile hala kendine hayran bırakmayı başaran bir yer. 


  1.  Rumeli Hisarı : Fatih Sultan Mehmet’in İstanbul’un Fethi sırasında gelen yardımları kesmek amacı ile 90 günde yapılan Rumeli Hisarı, Boğazkesen Hisarı adı ile de anılmaktadır. 


  1. Dolmabahçe Sarayı: Osmanlı padişahlarından biri olan Sultan Abdülmecit tarafından 1856.2da yaptırılan bu saray, İstanbul’un en önemli simge yapılarından biri.


  1. Kız Kulesi : İstanbul’un vazgeçilmez en romantik simgelerinden biri olan Kız Kulesi, 2000 yılında restore edilerek bir restoran olarak hizmet vermeye başladı.Kız Kulesi,  evlilik tekliflerinin ve fotoğrafların vazgeçilmez simgesi haline gelmiştir. 


  1. Sultanahmet Camii: Ayasofya’nın tam karşısında yer alan ve adeta birbirlerine güzellikleri ile meydan okuyan iki muhteşem camiden biridir. 


  1. Pierre Loti Tepesi :Haliç’in muhteşem manzarası, Nostaljinin yeniden hayat bulmuş yeri.. İstanbul’da mutlaka görmeniz gereken yerlerin başında geliyor. 


  1. Gülhane Parkı: Eskiden içerisinde hayvanat bahçesi bulunan Gülhane Parkı, Topkapı Sarayı’nın arka bahçesi olarak yıllardır göğe uzanan ceviz ağaçları ile birlikte İstanbul’un göbeğinde, Sultanahmet Meydanının biraz aşağısında yer alıyor. 


  1. Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi: Şehrin ortasında benzersiz bir vaha olan bu yer Türkiye’deki en zengin bitki çeşitliliğine sahip botanik bahçelerinden biridir.


Göztepe 60. Yıl Parkı : Anadolu yakasında Göztepe’de bulunan, Bağdat caddesi ve sahil yolu arasında yer alan bu park, İstanbul’da Renault Clio otomatik kiralama ile en kolay gidebileceğiniz yeşil alanlardan birisidir. Rengarenk balıklar, mevsimine göre her çeşit güzellikte çiçek bahçeleri küçük denizciler için oyun teknesi, fıskiyeler ile en güzel parklar arasında yer almaktadır.