Rent A Car

Rent A Car Nedir? Rent A Car kelimesi İngilizce dilinden gelmektedir. Kelimenin Türkçe anlamı araç kiralamaktır. Yoğun bir tempoya sahip alan araç kiralama işlemleri birçok firma tarafından sağlanmaktadır. Sizlere en güvenli, rahat ve konforlu bir deneyimi sunmak için her zaman yanınızdayız. Peki araç kiralamak nedir?, kiralarken nelere dikkat edilmelidir? Bu soruların cevaplarını sizler ile paylaşacağız. Günlük araç kiralama için tıklayınız.


Araç Kiralamak Nedir?


Araç kiralamak ihtiyaca göre günlük kullanım veya uzun yol, tatil gibi kullanımlarda aracı olmayan insanlara kolaylık tanınan bir sistemdir. Araç kiralamak görüldüğü gibi riskli ve uzun süreli bir işlem değildir. İlk defa araç kiralayacaksanız ve hangi aracı alma konusunda kararsızsanız sizleri bizi aramaya davet ediyoruz. İhtiyacınıza en uygun aracı ve çözümü sizler için sunmaktayız. Araç kiralarken yapmanız gereken tek şey sözleşmedeki kuralları incelemektedir. En uygun ve konforlu araçlar sizler için şubelerimizde bekliyor. Özel günler, seyahat, organizasyon, iş yada bir anda gelişen tatil planına veya acil durumlara ayak uyduracak model ve kapasitedeki farklı araç seçeneklerine aynı anda sahip olmak elbette zor biz bu tabuları yıkmaya gelerek sizlere en iyi hizmeti en yüksek performanslı araçlar ile sunmaya geliyoruz.

 

Güvenilir Araç Kiralamanın Avantajları Nelerdir?

  • Öncelikle beklentinize ve ihtiyacınıza göre en uygun aracı bulmak kolaylaşıyor. Aradığınız bütün özellikteki arabayı veya hayalinizde kullanmayı düşündüğünüz aracı istediğiniz zaman kiralayabilir ve bunu keyfini çıkarabilirsiniz.

  • Araç kiralamanın en iyi yanlarından biri de kesinlikle size zaman tasarrufu kazandırmasıdır. Bu sebepten dolayı araç kiralarken vergi, sigortası gibi uğraşlar ile uğraşmazsınız zaten şirketimizden depo full teslim aldığınız araçlar ile düşüneceğiniz tek şey nereleri gezmek/dolaşmak olacaktır.

  • Uzun süreli araç kiralama ile daha ekonomik çözümler üreterek bütçenize katkı sağlayabilirsiniz.

  • İstenmeyen acil durumlar yaşanırsa yol yardım gibi konularda daha hızlı destek alma şansınız bulunmaktadır.

  • Kasko güvencesiyle güvenli ve rahat bir sürüş deneyimi elde edebilirsiniz.

  • Araç bakımı gibi durumlarla uğraşmak zorunda kalmazsınız. Sizin güvenliğiniz için her zaman yetkili satıcılarda araçlarımız kontrol edilmektedir.

  • Kiraladığınız aracı yenilemek istediğinizde farklı modeldeki araçları anında deneyimleyebilirsiniz.

  • Araç kiralama fiyatları konusunda ödeme kolaylığı ayrıcalığını elde edebilirsiniz.


Araç Kiralarken Nelere Dikkat Etmelisiniz?
 

  • Araç kiralarken öncelikle her aracın farklı özellikte olduğunu bilmeniz gerekmektedir. 

  • Sizin ihtiyacınıza göre en uygun aracı seçmek en doğru olandır.

  • En uygun ve en kaliteli aracı seçmek; hem cebinizde fayda sağlar hem de konforlu sürüşün keyfini çıkarırsınız. 

  • Kiralama sözleşmesini mutlaka iyice incelemeli ve oradaki kuralları uymanız gerekmektedir. 

  • Yakıt durumunu kontrol ediniz.

  • Kiralama sözleşmesinin bitiş tarihine dikkat etmenizi öneririz aksi durumda gecikme durumlarında gecikme bedeli yansımaktadır. 

  • İlk defa araç kiralayacaksanız eğer mutlaka profesyonel danışmanımızdan destek almanızı öneririz. 


İstanbul araç kiralama, istenilen her zevke, modele ve donanıma sahip araçlarımız ile artık çok kolay. Kalite, güven, konfor konusunda güvenebileceğiniz tek adres olan firmamız yıllardır bu sektörde hizmet vermektedir. İhtiyacınıza uygun en iyi seçenekleri sizlere sunarak mükemmel sürüş keyfini yaşamanız için profesyonel danışmanlarımız her zaman sizlerin yanındadır. GPRS, çocuk koltuğu gibi ekstra ihtiyaçlar içinde yine sağladığımız destek ile aracın bütün sorumluluklarını bizzat üstleniyor, size sadece aracı kullanmanın zahmetini, seyahatin keyfini yaşamayı bırakıyoruz.


Araba Kiralama Fiyatları Ne Kadar?

Ortak bir hesaplama yöntemi barındırmayan araç kiralama fiyatları, ortalama olarak günlük 260 TL’den başlayıp arabanın modeline, yılına,özelliklerine göre değişmektedir. 

Rent A Car İstanbul

Rent A Car sistemi İngilizce bir kelimedir ve Türkçe karşılığı araç kiralamaktır. Çoğu firmanın günümüzde kullandığı bir kelime olan Rent A Car sistemi ile kolayca araç kiralayabilirsiniz. İstanbul araç kiralama ile İstanbul’un Anadolu yakasının ve Avrupa yakasının en işlek caddelerini sahillerini gezebilirsiniz. Alışveriş merkezlerinin ve çarşının sıkça konumlandığı bölgelere uğrayabilir, gezilip görülecek ve ziyaret edilecek birçok bölgesini keşfedebilirsiniz.Ulaşım açısından sizlere en uygun araçları sunan firmamızı ziyaret edebilir ve dilediğiniz aracı hemen kiralayabilirsiniz.


Şubemiz ile araç kiralamak artık sandığınızdan daha da kolay. Uzun prosedürler veya gizli ücretlere artık son demenin vakti geldi  de geçiyor. Rent A Car İstanbul hizmetinden yararlanıp İstanbul’un gelişmekte olan kentlerini dilediğiniz gibi gezebilirsiniz. Günlük, haftalık veya aylık olarak araçlarınızı kiralamak mümkündür. Rent A Car İstanbul seçeneklerini sizlere en uygun ve hızlı çözümlerle sunan firmamız sayesinde artık araç kiralamak eziyet olmaktan çıkıyor. Oto kiralamada en önemli detay karşılıklı güvendir. Kurumsal firmamız tarafından, kaliteli ve sorunsuz bir kiralama süreci geçirebilmeniz için yeterli donanım ve alt yapıya sahip olduğu gibi, bütün hizmetlerimiz de prosedürler ve mevzuatlar çerçevesinde gerçekleşmektedir. Farklı ihtiyaçlar için farklı araç modellerinden yararlanma fırsatını yakalayamamak , aracın yaşının ilerlemesi, kilometresinin artması ya da değerinin düşmesi gibi sorunlarları dert etme dönemini de bitirmektedir

Sürüş konforundan daha önemli bir şey var ise oda güvenliktir.
Araç kiralamak istiyorum ama firmalara güvenemiyorum gibi bir şüpheniz var ise onları yıkmaya geliyoruz. Güvenli araç kiralamak için yapmanız gereken tek şey bizleri aramaktır. Konforlu, güvenli sürüşler için harika bir deneyime hazır olun.
En uygun fiyat politikasını müşterilerimize sunduğumuz ve zengin araç seçeneklerimiz ile her ihtiyacınıza en uygun araçları sizler için şubelerimizde konumlandırmaktayız. Sektörde öncülüğü bırakmayan firmamız sayesinde müşteri memnuniyetimiz en üst düzeydedir. Tüm hizmet noktalarımızda olduğu gibi hizmet standartlarımız her zaman sizler için çok yüksek.


Araç Filomuz

Filomuzu donanımları yüksek araçlar ile doldurmaktayız. Sizler için en önemli önceliğimiz sizin güvenliğinizdir. Araç filomuzu incelemek için internet sitemize girebilirsiniz.