Filo Kiralama

Filo kiralama nedir? Büyük ya da küçük çaplı şirketler aktif iş yaşantılarından dönemsel olarak sık sık değişen araç ihtiyaçları doğmaktadır. Finansal olarak araç sahibi olmanın getirdiği yükümlülüklerden ve sorumluluktan muaf olarak, kendi aracını kullanma konforunda ve rahatlığında da çözümler getiren operasyonel filo kiralama ile  aylık ödemeler doğrultusunda, istenilen miktarda aracın, bir şirketin işlerine tahsis edilme işlemidir.

Satın alma maliyetlerine girmeden, her bütçeye uygun miktarlarla ihtiyacınız olan araç desteğini bulabileceğiniz filo kiralama seçenekleri ile, kiraladığınız aracı aynı zamanda belirli kriterler doğrultusunda şirketinizin gideri olarak göstererek vergi indirimi avantajı kazanabilir, kiralama hizmetini her açıdan ekstra kazanca çevirebilirsiniz. Oto kiralama için tıklayınız.

Araç sahibi olabilmek için, yüklü bedeller ödemeye, banka, kredi işleri ile uğraşmaya, ya da km si yükseldi, modeli düştü gibi düşüncelerin zihninizi meşgul etmesine artık izin vermiyoruz.Bunun yanı sıra otomobil sahibi olmanın getireceği ekstra yükümlülük ve masraflara ayıracağınız zamanı işinize odaklayarak zamandan tasarruf edebilir, bu yükümlülüklerin doğuracağı psikolojik baskıya maruz kalmadan araç kullanmanın konforunu yaşayabilirsiniz. Filo kiralama ile her bütçeye uygun, geniş araç filolarımız ile aylık,yıllık  araç kiralama avantajlarımızdan faydalanarak, istediğiniz model, en genç araçlarımızı dilediğiniz kadar kullanabilirsiniz.

Araç Kullanırken Dilinizden Düşmeyecek Şarkıları Keyifle Dinlemeniz İçin 10 Radyo Önerisi

1. Geveze Show / Her akşam Virgin Radyo - İstanbul 106.2

2. Bir Zamanlar / Radyo D Pazar ve Pazartesi akşamı 21.00 -23.00 İstanbul 104.0

3. Nihat´la Muhabbet / Show Radyo Hafta için hergün 07.00 -09.00 İstanbul 89.8

4. By J / Power Fm Hafta içi hergün 19.00 - 21.00

5. Matrax / Show Radyo Hafta içi hergün 22.00 - 01.00

6. Gazor / Best Fm  Hafta içi hergün 18.00 - 20.00 İstanbul 98.4

7. Gülşah Güray / Radyo Eksen Hafta içi hergün 07.00 -10.00 İstanbul 96.2

8. Aragaz / Metro Fm Hafta içi hergün 06.00 - 09.00 İstanbul 97.2

9. Ekonomi Ekoloji / Açık Radyo Perşembe 10.30 İstanbul 94.9

10.Talk Radyo / Virgin Radyo Hafta içi hergün sizlerle  18.00 -20.00 buluşuyor İstanbul 106.2


Hepsi yeni nesil ve tam donanımlı araçlarımızın bütün sorumluluk ve bakımı acentamız tarafından karşılanmaktadır.Araçlarımız kasko, sigorta, muayene gibi yasal mevzuatların prosedürlerine uygun kriterlere sahip olup, trafiğe çıkmaya engel teşkil edecek hiçbir eksikliği bulunmamaktadır. 

 

Filo Araç Kiralama
 

Filo Araç Kiralama neden yapılmalıdır? Şirketinizi kar amaçlı yürütüken bazı yerlerden tasarruf etmeniz çok önemlidir. Gerçek bir sektörde faaliyet gösteren bir işletmeye sahipseniz eğer, ulaşım maliyetlerini minimuma düşürmek de bunlardan en önemlisidir. Tabii maliyetleri düşürmek isterken, şirket araçlarının maliyeti, yakıt tasarrufu gibi durumlardan iş süreçlerinizi aksatmayacağından da emin olmanız gerekiyor.

Uzun dönem araç kiralama filo şirketleri tarafından sağlanmaktadır. Ulaşım gereksinimlerine dair sundukları geniş imkanlarla işletmenizin bütçesine katkı sağlayacak çözümler sunuyor. Yıllık araç kiralama, aylık araç kiralama ile faydalanabileceğiniz çözümlerin neler olacağı, elbette nasıl bir filo firması ile anlaştığınıza da bağlı. Bu düşünceden sizi kurtarmaya geliyoruz. Şirketimizden yapacağınız filo araç kiralama ile bu düşünceden kurtulacaksınız.

Filo Nedir?

Filo Nedir? Filo adlandırması, aynı amaca hizmet eden birden fazla ulaşım aracını tanımlamak için kullanılıyor. Bu araçlar bir şirkete ait gemi, uçak vb. büyük taşıtları kapsadığı  gibi karayollarında kullanılan binek veya ticari araçlardan da kapsayan bir hal alıyor. “Araç filosu ne demek?” sorusunun yanıtı da bu doğrultuda açıkça ortaya çıkmış oluyor. En kısa tanımıyla araç filosu, bir şirketin ulaşım ve/veya taşımacılık faaliyetleri için kullandığı taşıtların tümünü ifade ediyor.

Şirketiniz için Araç Filosu Oluştururken Nelere Dikkat Etmeniz Gerekenler

Şirketinizin tüm gereksinimlerini karşılayacak geniş bir filo kurmak doğrusu pek kolay değil ve ama kesinlikle bizim firmamız ile zor değildir.. Bunun için işletmenizde ihtiyaç duyulabilecek araç sayısı başta belirlemelisiniz, ve bütçenize uygun, toplam masraflar ve yasal süreçler gibi hususları önceden bilmeniz gerekiyor.

Tüm bu süreçler sizin şirketiniz için büyük önem arz etmektedir.Bu durum filo araç kiralama şirketleri sayesinde çok daha kolay bir şekilde çözüme kavuşabiliyor. Üstelik satın almak yerine filo kiralamak, şirket bütçelerinin daha ekonomik ve verimli yürütülebilmesi noktasında da uygun bir seçenek olarak öne çıkıyor. Ancak iş tabii ki bunu bilmekle de bitmiyor. Filo oluştururken dikkat etmeniz gereken daha pek çok nokta bulunuyor.Bunlardan birkaçı;

  1. İhtiyaçlarınızı belirlemek ile başlayın

  2. Aylık cironuz ne ise ona göre bir bütçe ayırın

  3.  Araçlara ihtiyaç duyduğunuz süreyi önceden belirleyin

  4. Gereken belgeleri önceden temin edin

  5.  Kurumsal hizmet veren firmalar ile iletişime geçin

  6.  Kiralama yapacağınız şirketin anlaşmaları noktaları bir o kadar önemlidir

  7.  Faydalanabileceğiniz tüm filo araç kiralama sürecini öğrenin

  8. Alacağınız tüm hizmetin bedeli bütün bedeller içinde olacak şekilde hesaplayın.

Aylık araç kiralama için karşılıklı hazırladığımız sözleşme doğrultusunda başlattığımız işlemlerimizde,her iki tarafın beklentisi ve istekleri ayrıntılı olarak belirtilmekte, varsa ikinci şöför, bebek koltuğu, GPRS gibi ekstra destekleri de bu mukaveleye dahil edilerek, karşılıklı güven ortamının oluşturulmasını sağlıyoruz. Eğer bir şirket hizmetleri için araç kiralamayı düşünüyor, zaman ve bütçeden tasarruf etmek istiyorsanız, bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

Filo Kiralama Fiyatları

 

Günümüzde büyük veya küçük tüm işletmelerin satış, pazarlama ve lojistik gibi işlemleri  için binek araçlara ihtiyaçları günden güne artmaktadır. Bu yüzden filo kiralama bunlar için en uygun çözümdür. İster bir ister yüzlerce aracı finanse etmenin ve filo kiralama olarak yönetmenin şirketiniz için iş kaybı olduğunu biliyoruz ve size şirketimiz  olarak satın almak yerine tercih edebileceğiniz çok daha avantajlı bir yol olan filo kiralamayı öneriyoruz. Filo kiralama fiyatlarından genel olarak şirketler için sunulmuş özel bir hizmet olarak algılansa da şahıslar da bu hizmetten faydalanabilir.

 

Filo kiralama, 12 aydan 48 aya kadar faydalanabileceğiniz uzun dönemli araç kiralama hizmetlerinden bir tanesidir. Filo araç kiralama fiyatları bütçenize daha uygundur ve cep yakmaz. Filo araç kiralama süresince araç ve araç kullanımıyla ilgili riskler aracın mülkiyetine sahip olan tamamen şirketimize ait olacaktır. Siz ise satın alma maliyetinden tasarruf etmenin yanı sıra periyodik bakım hizmetleri, vergi ödemeleri, hasar onarımları, sigorta/kasko giderleri, yedek araç hizmeti ve lastik değişimi gibi konuları tamamen bize  devretmenin rahatlığını yaşayacaksınız. Böylece yollarda kafanız rahat, keyifli ve harika bir sürüş deneyimi yaşayacaksınız.

 

Filo Kiralama En Az Kaç Araç?

Filo kiralama şirketinizin ihtiyaç duyduğu kadar aracı kiralamanıza olanak sağlar.Belirli bir sınırı olmayan filo kiralamada istediğiniz kadar araç kiralayabilirsiniz.

 

Filo Kiralama Nedir?

Filo kiralama, aynı amaca hizmet eden birden fazla ulaşım aracını tanımlamak için kullanılıyor. Bu araçlar bir şirkete ait gemi, uçak vb. büyük taşıtları kapsayabildiği gibi karayollarında kullanılan binek veya ticari araçlardan da meydana gelebiliyor. “Araç filosu ne demek?” sorusunun yanıtı da bu doğrultuda açıkça ortaya çıkıyor.