Oto Kiralama

Oto Kiralama hizmeti alarak konforlu ve rahat bir sürüş keyfini yaşamaya ne dersiniz? Manuel veya otomatik araç kiralamak isteyen müşterilerimiz için vazgeçilmez seçenekler arasında yer alıyor. Mükemmel bir sürüş keyfi yaşamak ve kiralama süresi boyunca hiçbir dert çıkarmayacak araçlar ile donattığımız şubemizi ziyaret etmek isterseniz bir telefon kadar uzağınızdayız. Firmamız tarafından sadece kiralarken değil aynı zamanda kiralama süresi boyunca da sizlere 7/24 destek vermekteyiz. Her zaman sizin güvenliğiniz ve memnuniyetiniz bizim için en değerli hazinedir. En kaliteli hizmeti ve memnuniyeti daha fazla aramayın. Bir telefon kadar uzağınızdayız. 


Siz değerli müşterilerimize en kaliteli hizmeti sunmaya devam ediyoruz. Oto Kiralama seçeneklerimiz arasında sizlerin sıkça tercih ettiği otomatik araç kiralama seçenekleri de yer almaktadır. Şirketimizin güvencesi ile oto kiralama artık eziyet olmaktan çıkıyor. Firmamızın en büyük önceliği siz değerli müşterilerimizin güvenli ve keyifli bir sürüş yaşamasıdır. Bu sebepten dolayı araç filomuz oldukça zengindir. Tüm araçlarımız en yüksek seviye güvenlik donanımları ile siz değerli müşterilerimizi beklemektedir. Filo kiralama için tıklayınız.


Araç filomuz güvenlik donanımları yüksek olan araçlar ile doludur. Bu yüzden tüm araçlarımızda ABS ve hava yastığı desteği bulunmaktadır. Her yıl düzenli olarak filomuza kattığımız onlarca araçlar en yüksek performansa ve en uygun fiyata sahip araçlardır. Kalitenizi ve güvenliğinizi düşünürken aynı zaman da bütçenize de uygun fiyatları araçları seçmeye gayret ediyoruz. Ayrıca sadece kiralarken değil, kiralama süresince kiralama hizmetlerinden faydalanan bütün müşterilerimize 7/24 yol yardımını ücretsiz sunuyoruz. Uygun araç kiralama seçeneğimiz ile müşteri portföyümüz oldukça geniştir. Tüm araçlarımızı sizlerin güvenli için düzenli olarak yetkili satıcılarda servis bakımlarına götürüyoruz. 


Çoğu firmanın günümüzde kullandığı bir kelime olan Rent A Car sistemi bir oto kiralama sistemidir. Bu sistem ile kolayca ve güvenle istediğiniz  aracı kiralayabilirsiniz. Gezilip görülecek ve ziyaret etmek artık eziyet olmaktan çıkıyor. Ulaşım açısından sizlere en uygun araçları sunan firmamızı ziyaret edebilir ve dilediğiniz aracı hemen kiralayabilirsiniz. Dilediğiniz her an araç kiralamanın konforunu yaşamak ve keşfetmek için bizi arayabilirsiniz. 


Oto kiralama artık çok hızlı ve çok daha kolay. Günlük, aylık veya haftalık olarak araç kiralamada 21 yaşından büyük olmanız, ehliyet sahibi olmanız gerekmektedir. Belirli prosedürleri gerçekleştirdikten sonra ihtiyacınız olan ve istediğiniz herhangi bir aracı kiralayabilirsiniz. Sizin ihtiyaçlarınızı karşılamak için en iyi donanımlarla tercih edilerek araç filomuza kattığımız araçlarımızı her  bölgede ihtiyaç duyan müşterilerimize sunuyoruz Oto kiralama denilince akla gelen ilk seçeneklerden olan firmamız, sektörde birinciliği elinden düşürmemektedir. Güvenle ve konforla kullanabileceğiniz geniş ve donanımlı araçlarımız sayesinde araç kiralamaktan ve trafikte kalmaktan korkmayın. 


Araç Kiralarken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

  • Araç kiralarken dikkat edilmesi gerekenlerden önemli hususlarından biri de  her aracın kendine ait kullanım alanlarının olduğunu bilmektir. Şehir içinde ATV ile dolaşmak biraz absürt olacaktır.

  • Araçtan beklentinizi belirlemeniz önemlidir. Araçın performansın, konforuna ne kadar önem veriyorsunuz önce kendiniz belirlemelisiniz.

  • Uygun fiyatlı ve yüksek performanslı araçları sizler için profesyonel danışmanlarımız seçebilir veya sizler karar verebilirsiniz.

  • Kira sözleşmesi imzalarken kiralama seçeneklerini ve kurallarını dikkatlice okumak sizin için iyi olacaktır. Aksi durumda cezai durumlar işlenebilir. 

  • Sözleşmeye başladığınız ve bitirdiğiniz tarihlere dikkat etmelisiniz.Araç tesliminde herhangi bir sorun yaşamamak için kuralları dikkatlice dinlemelisiniz.

  • En uygun fiyat politikamız ile tanışmak ve ihtiyacınıza en uygun araçları sizin için seçebilmemiz için lütfen bizimle iletişime geçiniz.


Oto Kiralama İstanbul


Oto kiralama İstanbul hizmetlerimiz ile sizlere sunduğumuz HMK CARS Kalitesi ayağınıza geliyor. Her zaman sizin güvenliğiniz ve memnuniyetiniz bizim için en değerli hazinedir.Tüm araç kiralama hizmet noktalarımızda olduğu gibi oto kiralama İstanbul hizmet noktamızda da en iyiyi sizlere sunmak için çıktığımız yarışımız devam ediyor. Günlük, haftalık veya aylık olarak araçlarınızı kiralamak mümkündür. Birçok farklı seçeneği tek bir çatı altında toplayarak sizlerin bütçesine en uygun araç kiralama seçeneklerini sunmaktayız. Yoğun bir gün için ihtiyacınız olan otomobilden, yolcukluğunuzu en üst konfora taşıyacak genişlikteki ve donanımdaki araç portföyümüz ile harika yolculukların keyfini çıkarabilirsiniz. Her yıl düzenli olarak yenilediğimiz araç filomuz ile en son model ve kaliteli araçları kiralama şansınız devam ediyor.

Araç Kiralama Avantajları Nelerdir?

Bilinen bir gerçek şu ki bir araca sahip olmak , hem maddi hem de manevi olarak ağır sorumluluk gerektirmektedir. Tüm bu mesuliyetleri bir kenara bırakıp, sadece yakıtı ile ilgilenecek bir araca sahip olmaya kimse hayır diyemez. Oto kiralama işlemi tam da burada devreye girmektedir. Uygun miktarlar karşılığında, aracın bütün sorumluluğundan muaf tutarak,  kullanım hakkını müşterilerimize verdiğimiz araçlarımızla, düşük maliyetle, yüksek kazançlı işlere imza atabilirsiniz. 

Oto kiralama İstanbul bölgesine iş, eğitim, gezi, ziyaret amaçlı geldiniz ve ne yapacağınızı bilemiyor musunuz? Aylık araç kiralama ile kendinizi ödüllendirebilir ve bu güzel semti rahatça gezebilirsiniz, İstanbul’u rahatça keşfedebilirsiniz. Kiralama hizmetlerimizde de beklentilerinizin çok üstünde bir hizmet sizleri bekliyor. Araç filomuzda yer alan dizel araç kiralama seçenekleri kadar otomatik araç kiralama seçenekleri de sizin konforunuz için hazır..İstenilen araç lüks donanım veya motor gücüne göre fiyatlarında farklılık görülmektedir. 


Uygun oto kiralama ile özenle seçilmiş araç filomuzda yer alan araçlarımız pek çok güvenlik donanımı mevcuttur. Araç marka veya modellerine göre değişkenlik gösteren  bu güvenlik donanımları arasında ABS ve sürücü yolcu hava yastığı gibi olmazsa olmaz donanımlar standart olarak sunuluyor. Bizim önceliğimiz sizin güenliğinizdir. Kiralama süresince hiçbir sorun yaşamamanızı istiyor ve bunun için çabalıyoruz, aksi durumlarda yaşanan herhangi bir aksaklıkta bizlere 7/24 ulaşabilirsiniz.

Araç Kiralama sözleşmesi

Kiralanacak olan aracın kullanım hakları, acenta ve kiracının yükümlü olduğu sorumlulukları, araç teslim ve iade tarihleri ile şartlarının yer aldığı sözleşmede, aynı zamanda aracın sınıfı, modeli, kira bedeli ve ödeme çetelesi ile aracın kapsadığı güvencelerde açık olarak beyan edilmektedir. Bu sözleşmenin, karşılıklı olarak imzalanmasıyla, olası bir sorun karşısında her iki tarafında hakları ve muafiyetleri belli olmakta, yaşanacak mağduriyetler ortadan kaldırılmaktadır. Firmamız her zaman sizin güvenliğinizi birinci öncelik olarak tutmaktadır. Zengin araç filomuz ile tanışmak için geç kalmayın ve hemen bir tık ile rezervasyon kaydınızı yaptırın.

Araç kiralama fiyatları

Tatil ya da iş gereği şehir dışına çıkmanız gerekiyor, bunun için aracınızı kullanmak istemiyorsanız eğer araç kiralamak sizin için en doğru seçenek.Oto kiralama ile araç filomuzdan dilediğiniz aracı seçebilir ve güvenle kullanabilirsiniz. Üstelik araçla ilgili hiçbir sorumluluğu da üstlenmenize gerek yoktur. Hem maddi hem de manevi olarak artı kazanç sunan oto kiralama hizmeti sayesinde sadece gününüze odaklanacak, aracın yakıtından başka hiçbir yükümlülükle uğraşmak zorunda kalmayacaksınız.

Düğün, organizasyon, davet gibi özel günlere, lüks bir araç ile eşlik etmek için de araç kiralamak en mantıklı seçenekler arasında yer almaktadır. Kurumsal firmaların işlerini takip edebilmesi için gerekli pek çok araç desteği için de yine rent a car hizmeti almak , şirket bütçesini yormayacağı gibi vergi indiriminden faydalanma fırsatı da sunmaktadır.
 

Araç kiralama seçeneklerinden en popüler olanı ve en sık tercih edileni tabii ki de kuşkusuz günlük araç kiralamadır.İş veya gezi için şehri ziyaret eden insanların sıkça başvurduğu bir seçenektir. Keyifli ev güvenle kafanız rahat bir yolculuk geçirmek için günlük araç kiralamada dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, araç kiralama seçeneklerini ve şartlarını dikkatli bir şekilde incelemek ve belirtilen şartlara mutlaka uymaktır. HGS ve OGS mevcut otolarımız ile şehir dışına çıkabilir, erken rezervasyonlarda kampanya ve uygun fiyat avantajlarından faydalanabilirsiniz. 
 

Günlük Araba Kiralama Kaç TL?

Ortalama bir fiyata sahip olsa da lokasyona göre değişen fiyatlar verilmektedir. Sizlere en uygun fiyatları vermek için buradayız. Ortalama 260-400 TL arası günlük kiralama değişmektedir. 

Aylık Araba Kiralama Kaç Para?

Aylık araç kiralık fiyatları müşterinin isteklerine göre değişmektedir. Müşterinin beklentisine göre aylık ortalama 11.000 TL ile başlayıp bu fiyat artabilmektedir.İstenilen araç lüks donanım veya motor gücüne göre fiyatlarında farklılık görülmektedir. 

Üstün donanım özellikli araçlarımız sayesinde araç kiralamak artık zahmet olmaktan çıkıyor. En iyi donanımlı ve yüksek performanslı araçlarımız sizinle tanışmak için sabırsızlanıyor. GPRS, çocuk koltuğu gibi ekstra ihtiyaçlar içinde yine sağladığımız destek ile aracın bütün sorumluluklarını bizzat üstleniyor, size sadece aracı kullanmanın zahmetini, seyahatin keyfini yaşamayı bırakıyoruz.Araç kiralamak isteyen ama hangi aracı kiralayacağından emin olamayanlar da artık araç kiralamaktan zorlanmayacak. Güvenli araç kiralamak için yapmanız gereken tek şey bizleri aramaktır.
 

Araç filomuz?

En yüksek donanıma sahip araç filomuzu görmek için internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz.