Ekonomik Araç Kiralama

Ekonomik Araç Kiralama mı yapmak istiyorsunuz? Her beklentiye ve bütçeye uygun olsun diyenler, ayağımı yerden kessin yeter ki diyenler, hem ucuz olsun hem de işlerim hiç akmasın mantığında hareket edenler, her kesimden ve her bütçeye uygun araçlarımız ile tanışmanın vakti geldi. Ekonomik araç kiralama hizmetlerimiz ile müşterilerimizi memnun etmeye devam ediyoruz. 


HMK Rent A Car olarak en donanımlı araçları uygun fiyat politikası ile filomuza katmaktayız. Müşterilerimizi hiçbir prosedür ile ilgilenmeden beklentilerine anında cevap verecek oto kiralama desteği sunuyoruz. Hyundai, Fiat, Peugeot, wolksvagen polo marka ekonomik sınıf araçlarımız konforlu iç donanımı, rahat kullanımı, geniş bagaj hacmi,  yakıt tasarrufu avantajları ile bireysel ve kurumsal ihtiyaçları karşılayacak potansiyele sahiptir. Lüks araç kiralama için tıklayınız.

 

Kiralık ekonomik araç yakıt tasarrufu sayesinde mümkündür. Filomuzda bulunan yakıt cimrisi araçlar ile bu mümkündür. minimum 4 kişilik, şehir içi ve şehir dışında kullanıma uygun, konforlu iç donanım, bakımlı ve sorunsuz motor sistemi, manuel yada otomatik vites alternatifleri ile ya da benzinli veya dizel seçenekleri ile en çok rağbet gören araçlarımız arasından dilediğinizi seçebilir ve kiralayabilirsiniz. En uygun fiyatlı araçlarımızı günlük, haftalık ya da aylık olarak kiralayabileceğiniz gibi küçük ya da büyük işletmeleriniz için uzun dönemli kurumsal kiralama yapabilirsiniz. Bu sayede araçları şirketinizde gider olarak gösterip vergi indiriminden faydalanabilirsiniz. 

 

Araçlarımızın her biri kasko ve trafik sigortası güvencesindedir. Kiralamadan önce her detayı anlatmadan müşterilerimize anlatır ve sözleşmeyi imzalarız. Araç kiralama ekonomik seçenekler için ; 21 Yaşını doldurmuş ehliyet sahibi, trafiğe çıkmasına engel cezai işlemi bulunmayan herkesin kiralayabileceği araçlarımızı, mukaveleyi imzaladıktan sonra, ön provizyon ya da depozito karşılığında teslimatını adrese yada tercihe göre havalimanlarına yapmaktayız. 


Anlaşma doğrultusunda belirlenen gün ve saatte aracın hem müşteriye teslim edilmesi hemde müşteriden teslim alınması karşılıklı güven ortamının sağlanması açısından önemlidir. Bünyemizde bulunan bütün araçlar en iyi donanıma sahiptir. Uygun fiyatlar ile müşterilerimize sunulan bütçelerinin korunmasına yardımcı olmaktadır. Kiralama boyunca müşterilerimize yol yardımı ve 7/24 müşteri destek hattı ile kesintisiz hizmet sunuyor, daima en uygun fiyatlı müşteri memnuniyeti odaklı hizmetlerde buluşmak için çalışıyoruz.


Ekonomik Kiralık Araç


Ekonomik kiralık araç arıyorsanız doğru yerdesiniz. Araç kiralaması yapmak istediğinizde belirleyeceğiniz güvenilir bir firma bulmanız oldukça önemlidir. Bazı küçük çaplı işletmelerin sözleşme aralarına sıkıştırdığı küçük detayları gözünüzden kaçırabilir ve bu detaylar daha sonradan başınıza iş almanıza sebebiyet verebilir. HMK Rent A Car olarak sözleşmenin her detayını sizinle paylaşarak güvenilir iletişim kuruyoruz. 

Ekonomik Araç Kiralamada Nelere Dikkat Edilmeli?

HMK Rent A Car ile ekonomik araç kiralama hizmetinde birçok farklı özellikte aracı aynı çatı altında bulabilmektesiniz. Bu hizmet dahilinde her ne kadar araç seçenekleri geniş olsa da araçların kiralanma bedelleri uygun fiyatlı olduğu için çabuk tükenmektedir. Ekonomik araç kiralamak isteyenlerin, kendilerine uygun özellikte bir ekonomik araç bulduklarında aracın tükenebileceği ihtimaline dikkat etmeleri gerekmektedir. Bu yüzden bizimle hemen iletişime geçip rezervasyon oluşturmanızı rica ediyoruz. Sektörde adımızından sıkça söz ettirmemiz ve geniş müşteri portföyümüz sayesinde müşteri potansiyelimiz oldukça yüksektir. 

Ekonomik Araba Kiralamanın Avantajları Neler?

  • Ekonomik araç kiralama hizmeti ile ucuza kiralanabilen benzinli araçlar ve yakıt cimrisi olan dizel araçlar yer almaktadır. 

  • Ekonomik araç kiralama ile araç kiralama işlemi uygun maliyetlerle ve konforlu ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilmektedir.

  • Hmk Rent A Car ile kiralanan farklı özelliklerdeki ekonomik araçlarda kişiler fiyat avantajından yararlanabilmektedirler.

Ekonomik Araç Kiralama Fiyat Aralığı Nedir? 

Ekonomik araç kiralama hizmetinde yer alan araçların kiralama bedelleri aracın özelliklerine ve şirketlerin araçları için belirledikleri fiyat politikasına göre, aracın sınıfına, aracın modeline ve kullanılacak olan süreye göre değişmektedir. Farklı fiyatlarla kiralanabilen ekonomik araçların fiyat aralığı genellikle 200 TL ile 999 TL arasında değişmektedir.

Günlük, Haftalık ve Aylık Ekonomik Araç Kiralamada Neler Değişiyor?

Araçların kiralanma sürelerine göre günlük kiralama ve aylık kiralama bedelleri değişmektedir. Bir aracın uzun dönemler için kiralanması halinde günlük kiralanma bedeli uygulanmaktadır. Kısa dönem kiralanması halindeki günlük kiralanma bedelinden daha uygun fiyat politikası uygulanmaktadır. Araçların müsait olması şartı ile uzun dönemler için kiralanması daha verimli bir seçenektir. HMK Rent A Car ile en donanımlı araçları en uygun fiyatlara sizlere sunmaktayız.