Lüks Araç Kiralama

Lüks Araç Kiralama artık HMK ile çok basit! Maddi olarak birçok insanı zorlayacak lüks araç sahibi olma hayali, son dönemlerde oldukça artan araç fiyatları ile daha da zor hale gelmiştir. İnsanlar lüks araç beklentilerini artık lüks oto kiralama fırsatları ile yakalamaktadırlar. Araç sahibi olmanın getirdiği pek çok sorumluluk ve mevzuatlarla uğraşmadan hem zamandan hem de bütçeden fazlasıyla kayıp vermeden siz de lüks oto kiralamanın keyfini yaşayabilirsiniz. Oto kiralamanın sağladığı avantajlar sayesinde tüm gerekli kriterleri acentemiz sizin için sağlamaktadır. 


İş ya da tatil seyahatlerini daha eğlenceli ve daha konforlu hale getirmek isteyenler ya da özel günlerini lüks bir araç eşliğinde detaylandırmak isteyenler için aylık lüks araç kiralama tam onlar için bir fırsattır. Kendinize bir jest yapıp uzun zamandır hayalini kurduğunuz araca günlük lüks araç kiralama seçeneği ile dakikalar içerisinde ulaşabilirsiniz.


Yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte tatile gitmek isteyenler, okulundan dönen gençler, kafa kafaya verip hafta sonu kampa gitmek isteyen arkadaş grupları ya da aile ile vakit geçirmek isteyenlerin en çok rağbet gösterdiği lüks araç kiralamayı havalimanı lüks araç kiralama sayesinde havalimanından ya da adrese teslim seçenekleri ile kolayca kiralayabilirsiniz. 

 

VIP araç kiralamak diğer ekonomik araç kiralamadan farklı kriterleri bulunmaktadır. Yüksek meblağlı araçların kiralanabilmesi için bazı şartlar aranmaktadır. Ekonomik araç kiralama için tıklayınız.

 

  • Azami 28 yaşını doldurmuş olmak

  • Deneyimli araç şoförlüğüne sahip olmak

  • Araç sınıfına uygun o araç sınıfında en az 3 yıllık ehliyete sahip olmak

  • Adına tanımlı kredi kartının bulunmuş olması

  • Trafiğe çıkmasına engel teşkil edecek herhangi bir cezai işlemi bulunmayan kişilerden olmak.

 

Yukarıdaki özelliklere sahip kişilerin kiralayabileceği lüks araçların, günlük, haftalık ya da aylık fiyat belirlemeleri de sınıfına ve modeline uygun olarak şekillendirmektedir. Lüks kiralık araç acenta ve müşteri arasında imzalanan karşılıklı mukavele ile teslim edilen araçlarda, km sınırını takip etmek önemli bir detaydır.Kasko, trafik sigortası ve muayenesi eksiksiz olarak kiralanan araçlarda, ihtiyaç duyulacak ekstra donanımlar içinde acentadan 7/24 kesintisiz iletişim ağı sayesinde  yardım alabilir, sözleşmeye her detayları dahil ederek sorunsuz bir kiralama desteği alabilirsiniz.

 

HMK Rent A Car araç kiralama olarak sizlere bu muhteşem hizmeti vermek ve yeni mutlu müşteriler kazanmak bizim için çok önemli. Her zaman müşteri desteğini en üst düzeyde tuttuğumuz bu sektörde başarımızın sırrı müşteri memnuniyetidir. Kalitemizin size yaşattığı güvenlik ve konfor keyfi ile sizleri ağırlamaktan mutluluk duyacağız.


Kiralık Lüks Araç

Kiralık lüks araç, son zamanlarda otomobil kiralamak isteyenlerin aradığı önemli kriterlerden biridir. Sunduğu rahatlık sayesinde ve taşıdığı çeşitli özellikler sayesinde yolculuğu kolaylaştıran ve daha konforlu hale getiren bu lüks araçlar, iş gezilerinin ya da tatil planlarının aranan şartlarından biri haline gelmeye başlamıştır. Bunun yanı sıra günlük kullanımlar için de artık sıkça tercih edilmeye başlamıştır. İster bireysel ister kurumsal kullanım için olsun farkını açıkça ortaya koyan lüks araçlar, kiralama yoluyla bütçeye daha uygun hale gelebilmekte ve katkı sağlamaktadır. 

HMK Rent A Car olarak bünyemizde bulunan bütün araçların sahip olduğu birçok önlem sayesinde yolcu güvenliğini sağlanır. Çoğunlukla tercih edilen lüks araç kiralama, diğer tüm hususların yanı sıra sürücüleri tatmin etme ve isteklerini karşılama yönünden de üst sıralarda yer almaktadır. Lüks araç kiralama sayesinde trafikte yardımcınız olacak bu araçlar size sunduğu ayrıcalıklar sayesinde şehrin kalabalığına karışmadan yolculuk yapabilmenize olanak sağlar. Ulaşım araçlarının sıkışık ortamından ve yolda harcanan boş vakitlerden kaçınabilmek için birebir çözüm sunarak günün kurtarıcısı haline gelirler.

Yüksek sınıf otomobiller, HMK Rent A Car’ın güvenli kiralama yöntemler ile  herkesin isteklerine ve bütçesine uygun bir şekilde kiralanabilmektedir. Bu yüzden kişilerin ya da firmaların güvenilirlik bakımından yeterli olup olmadıklarını araştırmakta fayda olacaktır. Lüks araç kiralama konusunda dikkat etmeniz gereken en önemli detaylardan biri de yaş unsuru olacaktır. Genellikle 28 ya da 30 yaşından büyük kişilere kiralanan bu araçlar, yüksek mali değerleri sebebiyle sözleşmede de ekonomik sınıf araçlardan ayrılmaktadır. Çıkabilecek tüm aksilikleri önleyebilmek için sözleşme dikkatle okunmalı ve araç, karşılıklı anlaşma içerisinde kiralanmalıdır.

Aracın bütün sorumluluklarının firmamıza ait olması, size sadece aracı kullanıp, sürüşün keyfini çıkartmaya bırakan firmamız, cazip ve ulaşılabilir kiralama hizmetlerimizle, her bütçeye hitap edecek çözümler sunmaktadır. Her aracımızı; dönemlik bakım, lastik değişimi, muayene ile tüm iç ve dış donanım eksiklikleri giderilmiş olarak hizmete sunuyor, trafiğe çıkmada engel teşkil edecek hiç bir aksaklıklara mahal vermeden kiralamasını gerçekleştiriyoruz. Siz de ayrıcalıklı fiyatlardan yararlanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

Lüks Araba Kiralama

 

Araç kiralarken insanlar pek çok problemle karşılaşabilmektedir ve bu problemler nedeniyle sorunsuz bir araç kiralama firması arayışını yoğun bir şekilde sürer. HMK Rent A Car olarak hem normal araç kiralama hem de VIP araç kiralama konusunda sizlere sunduğu mükemmel hizmetler sayesinde muhteşem deneyimler yaşamanıza yardımcı olur. 

 

Her segmentten araç seçeneği ile müşterilerine kaliteyi ulaştıran firmamıza başvurduğunuzda 4 kişilik araçlardan 10 kişilik kapasiteye sahip araçlara kadar dilediğiniz modeli tercih edebilirsiniz. Bizlere ilettiğiniz özelliklere göre elimizdeki araçların en iyisini sizlere sunarak VIP araç kiralama kalitesinden faydalanmanıza imkân tanıyoruz.

 

Lüks araç kiralama fiyatları?

 

Lüks araç kiralamanın bazı şartları vardır ve seçilen aracın segmentine göre fiyat artmaktadır. Bizimle hemen iletişime geçerek en uygun fiyatları bulabilirsiniz.

 

1 günlük araç kiralanır mı?


Araç şirketlerine göre kiralama süresi değişen prosedürler vardır. Size en uygun fırsatlar için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 


Yeni ehliyet alan araba kiralayabilir mi?


Araba kiralayabilmek için ehliyet sahibi olmanız ve en az 2 o ehliyete sahip olmanız gerekmektedir.