Uzun Dönem Araç Kiralama

Uzun dönem araç kiralama, özellikle kurumsal firmaların son dönemde en çok rağbet gösterdiği hizmetlerimiz arasındadır. Firmamız sektörde öncülüğünü müşteri odaklı olması ve en uygun fiyat politikasını uygulanmasından dolayı kaybetmemektedir. Yüksek memnuniyet garantisi sunduğumuz araçlarımız ile istediğiniz her an kiralama yapabilir ve bu harika deneyiminin keyfini çıkarabilirsiniz. HMK Car olarak bizler de geniş araç filolarımız ile uzun dönem araç kiralama ve operasyonel araç kiralama gibi seçeneklerle her beklentiye hitap edecek model ve kapasitedeki araçlarımızı, sigorta ve kasko güvencesi altında, mevzuatlara uygun ruhsat ve muayenesi eksiksiz olarak hizmete sunuyoruz.


Müşteri istekleri ve beklentilerine göre en uygun aracı seçmeleri için profesyonel müşteri danışmanlarımız 7/24 çalışmaktalar. Kimi zaman tek kimi zaman da kalabalık gruplar halinde seyahat etmek isteyebilirsiniz. Ya da tek başınıza kendinizi ödüllendirmek için lüks bir araç ile seyahat etmek isteyebilirsiniz. Araç tipi, araç sınıfı, otomatik/manuel vites seçenekleri ile ihtiyacınıza yönelik bütün araç filomuz ile yanınızdayız. 7 gün 24 saat aktif müşteri hizmetlerimiz, yol yardım desteğimiz, erken rezervasyonda indirimli fiyat anlayışımız ile tamamen müşteri memnuniyeti odaklı hizmet politikası yürüten firmamız, yılların tecrübesi ve alt yapısı ile uzun dönem araç kiralamada güvenebileceğiniz bir adrestir. Yıllık araç kiralama için tıklayınız.


Uzun Dönem Araç Kiralamanın Avantajları Nelerdir?

  • Öncelikle beklentinize ve ihtiyacınıza göre en uygun aracı bulmak kolaylaşıyor. Aradığınız bütün özellikteki arabayı veya hayalinizde kullanmayı düşündüğünüz aracı istediğiniz zaman kiralayabilir ve bunu keyfini çıkarabilirsiniz.

  • Araç kiralamanın en iyi yanlarından biri de kesinlikle size zaman tasarrufu kazandırmasıdır. 

  • Araç satın almak için ayrılacak yüklü meblağların, farklı alanlarda değerlendirilmesine imkan tanır.

  • İstenmeyen acil durumlar yaşanırsa yol yardım gibi konularda daha hızlı destek alma şansınız bulunmaktadır.

  • Kasko güvencesiyle güvenli ve rahat bir sürüş deneyimi elde edebilirsiniz.

  • İhtiyaç duyduğunuz süre zarfı kadar kiralama yaparak bütçeden tasarruf etme fırsatı sunar.

  • Araç değişiminde ve yenilenmesinde zarar etmeden, dilenen aracı, dilenen süre içerisinde seçme kolaylığı sağlar.

Uzun Dönem Araç Kiralama İle Türkiye’de Gezebileceğiniz Muhteşem Yerler

  1. Kız Kulesi : İstanbul’un vazgeçilmez en romantik simgelerinden biri olan Kız Kulesi, 2000 yılında restore edilerek bir restoran olarak hizmet vermeye başladı.Kız Kulesi,  evlilik tekliflerinin ve fotoğrafların vazgeçilmez simgesi haline gelmiştir. 

  2. Balıklı Göl-Şanlıurfa: Şehir merkezinin güneybatısında yer alan ve rivayete göre İbrahim Peygamberin ateşe atıldığında düştüğü yer olarak bilinen bu iki göl, kutsal balıkları ve çevrelerindeki tarihi eserler ile Şanlıurfa'nın en çok ziyaretçi çeken yerlerindendir.

  3. Valla Kanyonu: Dünya’nın en derin ikinci kanyonu olarak bilinen bu kanyon, ortalama 1000 metre yüksekliğe sahiptir.Kastamonu bölgesinde en çok ziyaret edilen turistik yerlerin başında gelen bu kanyon, muazzam bir güzelliğe kucak açmış sizleri bekliyor.

  4. Yedigöller Milli Parkı: Mengen ve Yığılca ilçeleri arasında yer alan ve yaklaşık 2000 hektarlık bir alana yayılmış bu muhteşem park her yıl muazzam bir ziyaretçi kabul ediyor ve harika bir güzelliğe sahip.

  5. Sümela Manastırı- Trabzon: Karadeniz’de görülmesi gereken yerlerinde başında gelen Sümela Manastırı, 375-395 yılları arasında inşa edilen manastır muhteşem güzelliği ile Karadeniz’in simgesi haline gelmiştir.

  6. Boztepe-Ordu: Ordu Boztepe, Türkiye’nin en doğal merkezlerinden bir tanesidir. Karadeniz’in eşsiz bölgelerinden biri olan Ordu, keşfedecebileceğiniz gizli bir hazine olan Boztepe’ye sahiptir.Ordu’yu adeta ayaklarınızın altına seren bu tepe, herkesi kendine hayran bırakmaya devam ediyor.

 

Uzun Dönem Araç Kiralama Fiyatları


Firmamız olarak bizler de geniş ve zengin araç filolarımız ile uzun dönem araç kiralama ve operasyonel araç kiralama gibi seçeneklerle her beklentiye ve isteklere hitap edecek model ve kapasitedeki araçlarımızı, sigorta ve kasko güvencesi altında, mevzuatlara uygun ruhsat ve muayenesi eksiksiz olarak hizmete sunuyoruz.


Aracın bakımı, muayenesi, tamiri ve gerekli bir sürü prosedürle uğraşmak yerine uzun dönem kiralama seçeneği ile rahata kavuşan firmaların birinci önceliği her zaman adından söz ettiren firmamızdır. İhtiyaç duyacağınız uzun dönem araç desteğinde her zaman sizlerle olan firmamız, geniş araç seçeneklerimiz, lüks, ekonomik ve her bütçeye uygun ve beklentiye hitap edecek seçeneklerle sizleri araçlarımız ile  buluşturmaktadır. Firmamız ile birlikte ihtiyacınıza en uygun aracı güler yüzlü ve eğitimli danışmanlarımız sayesinde seçebilir ve güvenle kiralama işlemlerine başlayabilirsiniz.


Akü, motor ve diğer ekipman performansları, trafiğe çıkmaya engel teşkil etmeyecek şekilde bakımdan geçmiş olup, aracın bütün sorumluluğunu omuzluyor, size sadece aracın yakıtını doldurup, yollara çıkmanın ve sürüş keyfini sürmeyi bırakıyoruz.


Özellikle yaz ayları ve bahar geldiğinde yani havalar ısınmaya başladığında yurtdışından da birçok insan gezi veya alışveriş için farklı bölgeleri seçmektedir. Bu durumdan dolayı da Türkiye’nin birçok bölgesini gezmek için araç ihtiyacı oluşur. Türkiye’nin birçok bölgesinde gezilecek ve görülecek yerler fazlasıyla mevcuttur. Eğer araba kiraladınız ve nereye gideceğinize karar veremediyseniz eğer;


Türkiye’de Gezilmesi Gereken Tarihi Yerler
 

  1. Selimiye Camii-Edirne: Selimiye Cami, Edirne ilimizde bulunur. Osmanlı Padişahı olan 2. Selim’in Mimar Sinan’a yaptırdığı camidir. Mimar Sinan’ın 90 yaşında yaptığı bu eser ustalık eseri olarak bilinir. 1568-1575 yılları arasında inşa edilmiştir.

  2. Malabadi Köprüsü-Diyarbakır: Batman karayolu üzerinde, Silvan'a 23 km uzaklıkta bulunan Malabadi köprüsü Anadolu'nun belki de en önemli tarihi yapıları arasında yer almaktadır.1147 yılında Artuklular tarafından yapılan bu köprünün eni 7 boyu da 150 metredir. 

  3. Filyos Kalesi: Orta Çağ zamanlarında yapıldığı düşünülen bu kale, Zonguldak Çaycuma ilçesinde yer almaktadır. Deniz manzarası ve plajıyla oldukça adından söz ettiriyor.

  4. Sümela Manastırı- Trabzon: Karadeniz’de görülmesi gereken yerlerinde başında gelen Sümela Manastırı, 375-395 yılları arasında inşa edilen manastır muhteşem güzelliği ile Karadeniz’in simgesi haline gelmiştir

  5. Side Antik Kenti: Antalya birçok güzelliği ile bilinmektedir. M.Ö 7.yüzyılda inşa edilen bu yapı tarihi ve coğrafi açısından oldukça etkileyicidir.

  6. Gelibolu: I. Dünya Savaşı’nın en sıcak çatışmalarının olduğu, çok üzücü ama aynı zamanda gurur da verici bir yer Gelibolu Yarımadası ve buradaki Çanakkale Şehitliğidir. 

  7. Truva Antik Kenti- Çanakkale: Tarihte oldukça önemli bir yere sahip olan Çanakkale’de yer alan Truva Antik Kenti 1998 yılından beri UNESCO tarafından korunmaktadır.