Yıllık Araç Kiralama

Firmamız yıllık araç kiralama hizmeti ile beraber sizlere ekonomik çözümler sunmaya devam ediyor. Günümüzde şirketler yıllık araç kiralama adı altında çok yüksek meblağlar ile siz değerli müşterilerimizin gözünü korkutabilir. Bu durum sizi üzmesin HMK CARS olarak her zaman müşterilerimizin yanındayız.Yıllık araç kiralama yapan misafirlerimiz araç uzatmalarında fiyat konusunda daha avantaj sağlıyor, günlük,aylık veya aylık kiralamalarda araç kiralama fiyatlarımız her zaman çok daha uygun olmaktadır. Yıllık araç kiralama durumunda tüm araç giderlerinden tasarruf edeceğiniz gibi, yakıt dışında kalan sigorta, bakım, kasko, kış lastiği gibi gider masrafları ile de uğraşmanıza gerek yoktur. 
 

Günümüzün şartlarında siz değerli müşterilerimizi her zaman savunuyoruz. Gerek yol yardım hizmeti ile gerekse kaza durumda yapmanız gereken işlemler konusunda size tam destek sağlıyoruz. Bu sebepten dolayı yıllardan rakiplerimizden her zaman bir adım önde olarak sektörde birinciliği elimizde tutuyoruz. Uzun dönem araç kiralama için tıklayınız.

 

Her bütçeye uygun,zengin  araç filolarımız ile yıllık araç kiralama avantajlarımızdan faydalanarak, istediğiniz model, en yeni modellerimizi yıl boyuna hem iş hem de seyahatlerinizde konforla kullanabilirsiniz. Aracın bütün sorumluluklarının firmamıza ait olması, size sadece aracı kullanıp, sürüşün keyfini çıkartmaya bırakan firmamız, cazip ve ulaşılabilir kiralama hizmetlerimizle, her bütçeye hitap edecek çözümler sunmaktadır. Her aracımızı; dönemlik bakım, lastik değişimi, muayene ile tüm iç ve dış donanım eksiklikleri giderilmiş olarak hizmete sunuyor, trafiğe çıkmada engel teşkil edecek hiç bir aksaklıklara mahal vermeden kiralamasını gerçekleştiriyoruz.

Firmamız  olarak bizler de geniş ve zengin araç filolarımız ile uzun dönem ve operasyonel araç kiralama gibi seçeneklerle her beklentiye ve isteklere hitap edecek modeller sunuyoruz. Yıllık oto kiralama ile birlikte artık hayal ettiğiniz o araca kavuşup yıl boyu sadece sizin kullanmanız hayal değil.

 

Yıllık Araç Kiralamanın Avantajları Nelerdir?

  • Her beklentiye ve isteğe uygun zengin araç filosu ile hayalini kurduğunuz o araç artık hemen yakınınızda. Aracı istediğiniz zaman kiralayabilir ve bunu keyfini çıkarabilirsiniz.

  • Araç kiralamanın en iyi yanlarından biri de kesinlikle size zaman tasarrufu kazandırmasıdır ve ekonomik çözümler sunmasıdır. 

  • Araç satın almak için ayrılacak yüklü meblağların, farklı alanlarda değerlendirilmesine imkan tanır.

  • İstenmeyen acil durumlar yaşanırsa yol yardım gibi konularda daha hızlı destek alma şansınız bulunmaktadır.

  • Kasko güvencesiyle güvenli ve rahat bir sürüş deneyimi elde edebilirsiniz.

  • İhtiyaç duyduğunuz süre zarfı kadar kiralama yaparak bütçeden tasarruf etme fırsatı sunar.

  • Araç değişiminde ve yenilenmesinde zarar etmeden, dilenen aracı, dilenen süre içerisinde seçme kolaylığı sağlar.


En Uygun Fiyatlı Araç Kiralama
 

Şirketimizin tek bir vizyonu artık o da her müşterimizin zevkine ve bütçesine uygun olarak iş yapmaktır. Zengin araç filomuzu her geçen gün yeniliyoruz. En uygun fiyatlı araç kiralamak için lütfen bizimle iletişime geçiniz.


Yıllık Araç Kiralama Fiyatları


Yıllık Araç kiralama Fiyatları için karşılıklı hazırladığımız sözleşme doğrultusunda başlattığımız işlemlerimizde,her iki tarafın istek ve beklentileri sözleşmede açıkça belirtilmektedir, varsa ikinci şöför, bebek koltuğu, GPRS gibi ekstra destekleri de sözleşmeye dahil edilerek, karşılıklı güven ortamının oluşturulmasını sağlıyoruz. Üstelik yıllık oto kiralama işlemlerinde diğer firmaların verdiği fiyatlar göz önünde bulundurulduğunda hizmet kalitemiz ile sizi şaşırtacağız.

Eğer bir şirket hizmetleri için yıllık kiralık araba düşünüyor, zaman ve bütçeden tasarruf etmek istiyorsanız, bizimle iletişime geçebilir, kurumsal firmaların yararlanacağı araç kiralama da vergi avantajından geç  kalmadan yararlanabilirsiniz.Sizlerin tercihleri doğrultusunda, düz ya da otomatik vites, benzinli ya da dizel yakıtlı araçlarımızın içinden size en çok hitap edeni seçebilir, kasko ve trafik sigortası avantajlarımızla, kendi aracınızı kullanma rahatlığında, sorumluluk almadan seyahatlere çıkabilir yada işlerinizi yürütebilirsiniz.
 

Bireysel Yıllık Araç Kiralama 
 

Kolay araç kiralama işlemi sıkça tercih edilmektedir. Dikkat edilmesi gereken noktalardan biri kiralama sözleşmelerinde belirtilen hususlardır. Bizimle iletişime geçebilir ve danışmanlarımız ile konuşabilir, aklınıza takılan her detayı sorabilirsiniz.

TC. Kimlik kartı,ehliyet ve kredi kartı kartı sahibi olan ve 21 yaşını doldurmuş her birey, ayrıca trafiğe çıkmasında bir engel teşkil etmeyecek kriterlere sahip herkesin kiralayabileceği araçlarımızı lüks, ekonomik ve üst düzey donanımlar ile beğeninize sunuyoruz. Senelik araç kiralama işlemi sizleri olası fiyat artışından koruyarak, yıl boyunca aynı fiyat üzerinden hizmet sağlayan kiralama türüdür. 


Yıllık Senelik Araç Kiralamak İçin Ne Yapmalıyım?

Öncelikle yıllık  araç kiralama işlemi yapacaksanız, araç kiralama firmamıza hangi beklentiler ve istekler doğrultusunda araç kiralama yapacağınızı belirtmeniz gerekmektedir. Kurumsallaşmış firmamız sizlere bu konuda çok yardımcı olabilir. Yurt içi – yurt dışı hizmet sağlayan lider firmamız hem güvenilir hem de fiyat konusunda oldukça dikkatli ve güvenli prosedür uyguluyor. Araç belirlerken dikkat etmeniz gereken bazı noktalar ve kriterler olmalı. Beklentinizden, rahatınıza ve bütçe fiyatına kadar her şey sizlere uymalı. Unutmayın aracı kiralarken aslında firmanın hizmetini kiralamış oluyorsunuz.

Şirketiniz için kiralama yapacaksanız;

  • Vergi Levhası

  • İmza Sirküsü

  • Yetki Belgesi

  • Ticari Sicil Gazetesi

  • Faaliyet Belgesi

Evrakları şirketimize ilettiğiniz takdirde,yıllık araç kiralama işleminiz için ilk adımları atmış olacaksınız.Gereken kontrollerden geçtikten sonra aracınızı sorunsuz bir şekilde kiralayabilirsiniz.

Şahsi olarak yapacaksanız eğer;

  • Kimlik Kartınız

  • Ehliyetiniz

  • Adınıza Kayıtlı Kredi Kartınız

Tüm bu belgeleri ibraz ettikten sonra, aracınızı güvenle teslim alabilirsiniz.

Senelik Araç Kiralama
 

Senelik araç kiralama sektöründe hızla büyüme göstermeye devam ederken, yeni araçlar ile filomuzu yenilemekteyiz. Günümüzde artık şahısların ve şirketlerin sıkça tercih ettiği senelik araç kiralama işlemidir. Bu nedenle araç alımlardaki fahiş artışlardan etkilenmeden uygun fiyatlarla günlük, aylık veya senelik araç kiralama işlemini devreye sokabilirsiniz. Senelik araç kiralama filosunda sahip olduğumuz  yüzlerce çeşit marka/model araçları sizlere sunuyoruz. Ekonomik grup araçlardan, Lüks grup araçlara kadar bütçenize en uygun araçları bulabilme şansına sahip oluyorsunuz. Araç kiralamanın avantajlarından bahsettik, peki senelik araç kiralama işlemini nasıl yapabilirsiniz. Araç belirlerken dikkat etmeniz gereken bazı noktalar ve kriterler olmalı. Beklentinizden, rahatınıza ve bütçe fiyatına kadar her şey sizlere uygun olarak seçmeniz sizin yararınıza olacaktır. 

 

Senelik Araç Kiralamak İçin Ne Gerekli?


Senelik araç kiralamasını şirketiniz için mi? yoksa şahsi kullanım olarak mı? Kiralamak istiyorsunuz. Buna karar verdikten sonra sizlerden şahıs/şirket için bazı belgeler istemekteyiz. Bu evraklar ile başvuru gerçekleştirdiğiniz de gerekli kontrol noktalarından geçtikten sonra aracınıza kavuşma işleminiz başlamaktadır

Senelik araç kiralamayı şirketiniz için mi yapacaksanız?

  • Vergi Levhası

  • İmza Sirküsü

  • Yetki Belgesi

  • Ticari Sicil Gazetesi

  • Faaliyet Belgesi

Yukarıda bulunan evrakları bize ibraz etmek zorundasınız, sunduğunuz takdirde senelik araç kiralama işleminiz için ilk adımları atmış olacaksınız. 

Senelik araç kiralama işleminizi şahsi olarak mı yapacaksanız? O zaman;

  • Kimlik Kartınız

  • Ehliyetiniz

  • Adınıza Kayıtlı Kredi Kartınız

Tüm bu belgeleri ibraz ettikten sonra, kontroller sağlanıyor ve prosedürlere uymanız halinde aracınızı sorunsuz bir şekilde kiralayabiliyorsunuz.Sizde benzersiz hizmetlerimizden yararlanmak için tek yapmanız gereken sitemiz üzerinde yer alan rezervasyon formumuzu doldurmak veya sitemizde yer alan iletişim numaralarından müşteri temsilcilerimizden bilgi almak.