Kurumsal Oto Kiralama

Uzun süreli kurumsal oto kiralama ve kısa süreli araç kiralama olarak iki ana segmenti bulunan bu faaliyet genellikle uzun dönem olarak tercih edilmektedir. Kurumsal kiralık araç hizmeti iş seyahatlerinde, gezilerde ve pek çok aktivitede yüksek oranda rağbet gören bir kiralama işlemidir. Araç kiralamada ihtiyaca göre farklı araçlar kiralanabilir ve firmanın zamandan ve maliyetlerden tasarruf edilmesini sağlanabilmektedir. 


Kurumsal şirketlerin, satış veya lojistik veya farklı departmanlardaki çalışanları için sahada araç ihtiyacı oluşur. Bu nedenle daha ekonomik olan araç kiralama hizmetlerini kullanmaktadırlar. Bu şekilde aracın birçok prosedürü ile uğraşmadan zamandan ve ekonomik yönden tasarruf ederek diledikleri aracı diledikleri zaman değiştirebilirler. 


Bireysel araç kiralama farklı bir şehre eğitim, iş, gezi, tatil gibi nedenlerle gidildiğinde tercih edilebilmektedir. Kurumsal oto kiralama şirketlerin, şirket arabası olarak tahsis ettiği ve çalışanlarına kolaylık sağlanması ayrıca şirketlerin giderlerinde tasarruf sağlanması için başvurdukları yöntemdir. Şirketler, kurumsal araç kiralama ile birlikte hem çalışanın ihtiyacına göre hem de şirketin ihtiyacına göre istedikleri kadar aracı istedikleri zaman aralığında kiralarlar. Bu sayede araçların vergileri ve masrafları ile uğraşmadan kolayca araç sahibi olmuş gibi aracı satın almaksızın gönül rahatlığı ile kullanırlar. 


Kurumsal oto kiralama işlemi, şirketlerin bir yıl ya da daha uzun süreler için kiraladığı ve kiralama bitiminde eğer istenirse farklı araçlara geçiş yapılan bir sistemdir. Uzun dönem kiralama ile şirkete maliyet açısından önemli avantajlar sağlanır. Kurumsal araç kiralama, araç fiyatlarının arttığı şu günlerde en çok tercih edilen yöntemdir. Bireysel oto kiralama için tıklayınız.


Büyük ya da küçük çaplı işletmeler, son dönemlerde daha cazip olarak gördükleri ve düşük maliyetli olaran araç kiralama hizmetine oldukça rağbet göstermektedirler. Ayı iş performansını daha düşük maliyetler ile yapma oto kiralama hizmeti ile mümkündür. HMK Rent A Car olarak sahip olduğumuz geniş araç seçenekleri sayesinde iş performansında hiçbir aksaklık yaşanmadan her işe uyum sağlayabilecek araçlarımız sayesinde farklı araç gruplarını, daha uygun maliyetler ile şirket bünyesine katmak isteyen müşterilerimizin yanındayız. 


Daha uygun maliyete şirket bünyesine kazandırmaya katkı sağlayan bu sistemle, iş gücünü artıracak, araç sahibi olmanın getirdiği sorumlulukları üstlenmeden, zamandan tasarruf sağlayacak çözümler elde edilmiş olmaktadır. Çalışma sürecinin devamlılığın da genellikle tercih edilen bir yöntem olan uzun dönem araç kiralama kurumlar için bir ihtiyaçtır. 

 

Siz de araç filonuza HMK Rent A Car güvencesi ile sahip olmak isterseniz size bir telefon kadar yakınız. Hemen bizi arayabilir detaylı bilgi alabilir ve rezervasyon oluşturarak süreci başlatabilirsiniz. HMK Rent A Car filosunun ayrıcalıklı araçlarından faydalanmak için bu fırsatı kaçırmayın, her işe uygun araçlarımız sayesinde işinizden, maliyetten, iş yükünden ve yüksek performanstan faydalanabilirsiniz.

 

Kurumsal Araç Kiralama

 

Kurumsal araç kiralama çalışma sürecinin devamlılığı için ihtiyaç haline gelen bir hizmettir. Genellikle uzun dönem araç kiralama seçeneğinden faydalanan kurumlar, ihtiyaçlarına göre bir ya da birkaç araçtan oluşan kurumsal araç kiralama desteği ile çalışma proseslerini daha konforlu daha keyifli daha verimli ve daha güvenli hale getirebilmektedirler. 

 

Kiralanan araçlarla ilgili bütün sorumluluk ve mevzuatların acenteye ait olması, kurumların çalışmalarını sadece iş odaklı yürütülmesine olanak sağlamaktadır. Bakım ve zorunlulukların, ilgilenilmesi gereken zamanın, ek maliyet olmadan bütçeye katkı sağlayarak ve aynı zamanda stressiz olmasından dolayı sıkça tercih edilmektedir. Siz de bütçe ve zamandan tasarruf ederek, araç sahibi olmanın konforunu yaşayabilirsiniz.  

 

Şirket için kiralanan araçların gider olarak gösterilmesi aynı zamanda sizi vergi indiriminden de faydalandırmaktadır. Ayrıca finansla olarak da ekstra vir avantaj sağlayan kurumsal aylık araç kiralama veya kurumsal yıllık araç kiralama hizmetlerinden istifade edebilmek için aracın birey üzerine değil de şirket adı üzerinden işleme alınması gerekmektedir. Araç kiralama sürecinde mutlaka tecrübeli, kurumsallaşmış ve güvenilir rent a car hizmeti veren şirketler ile çalışmak en doğrusudur. 

 

Kurumsal oto kiralama işlemlerinde yüz yüze görüşmek ve araçları bizzat yerinde görmek sizin için en doğru karar olacaktır.İhtiyaçlara uygun araç seçeneklerini tercih etmek, maliyetini önceden belirlemek, şirket ve acentaların beklentilerini mukavelede resmi hale getirmek araç kiralamada dikkat edilmesi gereken püf noktalardan biridir. Kurumsal araç kiralamalarda fiyatları, aracın modeli, kiralama süresi, alınacak ekstra hizmetler dahilinde şekillenmektedir. Fazla KM aşımında acentalar kurumlardan ekstra fiyat talep edebilmektedir.  

 

Şirketinizin ihtiyacı olan araçların listesini önceden hazırlamanız sizin yararına olacaktır. Bu listedeki araçların yakıt türü ve sınıfı gibi detaylandırmalar yaptıktan sonra ise kurumsal araç kiralayan firmalar ile iletişime geçebilirsiniz. Geniş araç filosu ve kurumsal kiralama konusunda deneyimli bir araç kiralama şirketi ile çalışmanız faydalı olacaktır. HMK Rent A Car olarak bu süreçte 7/24 kesintisiz iletişim ağımız ile birlikte yanınızdayız. HMK Rent A Car araç kiralamalarında ve sonrasında müşteri memnuniyetine büyük önem vermektedir. Kurumsal araç kiralama hizmetinde bakım, onarım, mevsimlere uygun değişimleri gerçekleştirerek müşteri memnuniyetini %100 artırmayı hedeflemektedir. Geniş araç filosu içerisinde ihtiyacınız olan ticari, sedan ve diğer tüm araçları kiralayabilirsiniz. 

Kurumsal Uzun Dönem Araç Kiralama

Araç kiralama ihtiyaca bağlı olarak kısa dönemli veya uzun dönemli olarak ayrılmaktadır. Kısa dönemli ihtiyaçlar; günlük, haftalık olabilmektedir. Uzun dönemli araç kiralamalar ise genellikle kurumsal firmaların tercih ettiği ve şirketlerini ağır maddi yüklerden kurtaran bir hizmettir. Yıllık veya aylık olarak isimlendirilen uzun dönem araç kiralama hizmetinde kurulduğumuz günden itibaren firma bazlı veya bireysel olarak müşterilerimizin her ihtiyacına yönelik en uygun araçları filomuza katmaktayız. Uzun dönem araç kiralama kategorisinde bir yıllık ile maksimum üç yıl arasında araçlarımız için kiralama sözleşmesi hazırlıyor, üç yıl sonrasında ise aracı geri alarak yerine yeni bir model araç tahsis ediyoruz.

Uzun dönem araç kiralama hizmetimiz içerisinde bunlar bulunmaktadır;

Sigorta ve kasko hizmeti

Araç bakım ve onarım

Yıllık muayene

Yedek araç

Yedek lastik

Kar lastik zinciri

Vergi ödemeleri

7/24 teknik ve yol yardım hizmeti

Kurumsal Oto Kiralama Nasıl Yapılır?

Kurumsal araç kiralama şirketinize maddi açıdan destek sağlayarak manevi açıdan da çalışanlarınızın verimliliğini yükselterek destek vermektedir. HMK Rent A Car olarak her daim müşterilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Kurumsal araç kiralama detaylarını öğrenmek için bizimle iletişime geçiniz. 

Kurumsal Araç Kiralama Avantajları Nelerdir?

Aracınızı ihtiyaç duyduğunuz süre kadar kiralayabilirsiniz. Ayrıca geniş araç filosu sayesinde farklı modeller arasında dilediğinizi seçebilirsiniz.

Araçları satın almaksızın kullanabilir, satın almadaki vergilerden ve toplu para çıkışından kaçınmış olursunuz. 

Artan araç fiyatlarını göz önünde bulundurarak maliyet kalemlerinden birinin azalmasına vesile olursunuz.

Kiraladığınız aracı değiştirmek istediğinizde kolayca değiştirebilirsiniz.

Kurumsal araç kiralama ile KDV indiriminden faydalanabilirsiniz. 

Aracı kiralamanız size şirketin vergi indirimden yararlanmanızı da sağlayacaktır. 

Periyodik bakımları, hasar onarımları, sigorta-kasko giderleri, yedek araç ve lastik değişimi gibi masraflardan kurtulabilirsiniz. 

Zamandan tasarruf sağlayabilirsiniz. 

Motorlu taşıtlar vergisi ve KDV gibi vergiler gider olarak gösterilebilir. 

Şirketin bütçesine katkı sağlayabilirsiniz.

HMK Rent A Car olarak kurumsal firmaların her zaman yanındayız. Bizimle her zaman iletişime geçebilirsiniz. Geniş müşteri portföyümüz sayesinde müşteri memnuniyetini her zaman en üst düzeyde tutan firmamızla tanışmanız için sizleri bekliyoruz.

Kurumsal Oto Kiralama Fiyatları?

Araç kiralama hizmetleri, şirketleri yüklü maliyetlerden kurtarır. araç kiralama fiyatları aracın kiralama süresine, araç sınıfına ve modeline göre değişmektedir.