Bireysel Oto Kiralama

Her bütçeye uygun bireysel oto kiralama sayesinde her sınıftan araç kapasitemiz ile birlikte pandemi sürecinde de diğer süreçlerde de müşterilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Araç sahibi olmaktan hiçbir farkı olmayan bireysel araç kiralama, mevzuat gereği yapılması gereken her detayın yapılması ve takip edilmesi gereken bütün işlemleri acentanın yapmasından dolayı da ekonomik kazanç sağlamaktadır. Size sadece aracı kiralayıp yakıtını karşılamak kalmaktadır. 


Ekonomik yakıt tasarrufu sağlayan araçlarımız ile tanışmadıysanız araç filomuza göz atmayı unutmayınız. Kaskolu, sigortalı, ruhsatlı ve düzenli olarak muayenesi ve bakımları yapılan araç filomuz sayesinde araçlarımızı günlük, haftalık, aylık veya uzun dönem olarak kiralamanız mümkündür. Kurumsal oto kiralama için tıklayınız.


Bireysel oto kiralama işlemlerinde karşılıklı imzalanan sözleşmeler dahilinde yapılmaktadır. Kiralama süresi, fiyat ve ödeme takvimi, teslim alınacak yer ve zaman, teslim edilecek yer ve zaman belirtilir. Şoförün veya varsa ikinci bir şoförün bilgilerinin yer aldığı mukavelede aynı zamanda beyanların kiralayan kişi tarafından onaylanması gerekmektedir. 3 yaşından küçük, son model otomobillerimiz, her türlü bakım ve muayeneden geçmiş olup, kaskolu ve trafik sigortalıdır.


Bireysel oto kiralama her ihtiyacınıza hitap edecek şekilde, ekonomik, lüks, orta sınıf araç seçenekleri ile manuel ve otomatik vites, dizel veya benzinli yakıt seçenekleri ile bütçenizi yormadan beklentilerinizin hepsine cevap verir. HMK olarak her zaman müşterilerimizin memnuniyetini zirvede tutuyoruz. Özel günlerde seyahatlerde veya organizasyon işlerinizde her zaman size bir telefon kadar yakınız. Acil araba kiralama veya aniden gelişen tatil planına ayak uydurmak artık zor değil. 


HMK Rent A Car olarak bireysel araç kiralama işlemlerinde müşterilerimize daima en iyiyi sunmaya devam ediyoruz. En güvenli araçlarımızı filomuza katmaya devam ediyoruz. Her zaman müşterilerimizin güvenliği bizim için önemlidir. En donanımlı ve en dolu araçları sizler için seçip filomuza kattık ve katmaya devam ediyoruz. Arıza ya da kaza durumunda da sizleri asla yalnız bırakmıyor ve her zaman desteğimizi sürdürüyoruz. Karşılıklı güven ortamının sağlanması amacıyla sözleşme karşılığında kiraladığımız rent a car larımızı, depozito yada provizyon karşılığında ilk adım olarak kiralamasını gerçekleştiriyoruz. HGS mevcut otolarımız ile şehir dışına çıkabilirsiniz. Erken rezervasyonlarda kampanya ve uygun fiyat avantajlarımızdan faydalanabilirsiniz


7/24 kesintisiz iletişim hattımız sayesinde arıza ya da kaza durumlarında yedek araç desteği ve yol yardımı hizmetlerimiz ile müşterilerimize kesintisiz ve güvenilir yol yardım desteği sunuyoruz. Bireysel oto kiralama ile siz de bu benzersiz deneyimi yaşayabilirsiniz. Her planınıza uygun geniş araç filomuz sayesinde her zaman size bir telefon kadar yakınız. 7/24 kesintisiz hizmet veriyor ve referanslı müşterilerimiz sayesinde zirvedeki yerimizi her zaman korumaya devam ediyoruz. 


Bireysel Uzun Dönem Araç Kiralama


Oto kiralama sektörüne farklı bir boyut kazandıran bireysel uzun dönem araç kiralama özellikle farklı iş kollarında çalışan veya uzun tatiller yapmayı seven kişiler için son dönemde oldukça rağbet gören bir hizmettir. Sürekli konum değiştirmek zorunda olduğunuz bir işte çalışıyorsanız veya kendi işinizi yapıyorsanız uzun dönem araç kiralama tam olarak size gereken şeylerden biridir. Üstelik aracın sadece yakıtından sorumlu olmanız diğer yükümlülüklerin acentada olması size güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi yaşatır. 


Aracın bakımı, muayenesi, tamiri ve gerekli bir sürü prosedürle uğraşmak yerine, bireysel uzun dönem araç kiralama ile aracın bir nevi sahibi olabilirsiniz. HMK Rent A Car olarak bizler de geniş araç filolarımız ile uzun dönem bireysel araç kiralama gibi seçeneklerle her beklentiye hitap edecek model ve kapasitedeki araçlarımızı, sigorta ve kasko güvencesi altında, mevzuatlara uygun ruhsat ve muayenesi eksiksiz olarak hizmete sunuyoruz. Özellikle kaliteli, rahat ve modern tercihleri müşterilerimize sunduğumuz araç filomuz sayesinde sektörde oldukça tercih edilmekteyiz. Araç kiralama işlemini uzun dönem olarak yapabilir ya da isterseniz kısa dönem olarak da yapabilmektesiniz. 


Harika dizayna sahip ve geniş bagaj hacmi olan araçlarımız sayesinde aileniz ile birlikte tatilin tadını çıkarabilirsiniz. Ekonomik yakıt tasarrufu sağlayan araçlarımız sayesinde uzun yolculukların keyfini sürebilir, Otomatik vites, manuel vites, benzinli veya dizel gibi farklı seçeneklerdeki araçlarımızı seçebilirsiniz. Size en uygun araç seçeneklerini HMK Rent A Car olarak filomuza kattık ve katmaya devam ediyoruz. 


Her zaman HMK Rent A Car olarak müşterilerimize en iyi seçeneği en uygun fiyatlar ile sunmaktayız. Uygun fiyat politikamız sayesinde oldukça geniş bir müşteri portföyüne sahip olmamız, sektörde birinciliği elden bırakmamamız bunun kanıtıdır. Üstün donanım özellikli araçlarımızı en iyi fiyatlara sizlere sunuyoruz. Son derece şık tasarıma sahip olan ve 3 yaşından büyük olmayan araçlarımız sayesinde siz de konforun ve keyfin tadını rahatlıkla çıkarabilirsiniz. 


Bireysel Aylık Araç Kiralama 


Filomuzda bulunan en donanımlı ve güvenli araçları, HMK Rent A Car güvence ile birlikte kiralayabilirsiniz. Mülkiyetin acenteye ait olduğu bir kiralama sistemi olan bireysel aylık araç kiralama, kullanım hakkını araç kiralayan kişiye belirli bir süre ve bütçe karşılığında kiralanmasıdır. Bireysel veya kurumsal olarak ihtiyaç duyduğunuz her aracı istediğiniz zaman kiralayabilirsiniz. Belirlenen kurallar çerçevesinde ve kiralama bedelleri üzerinden aylık olarak aracın kullanım haklarının devredilmesine de aylık kiralama denmektedir. 


Bireysel araç sahibi olmanın hem zor hem de meşakkatli olduğu bu günlerde araç kiralamak hem maddi açıdan hem de manevi açıdan birçok konfor ve avantaj sağlamaktadır.  Araç sahibi olmak için ayıracağınız bütçeniz ile araba kiralayabilirsiniz.


Uzun Dönem Araç Kiralama Nasıl Yapılır?


Araç kiralama işlemlerinizi günlük, haftalık veya aylık olarak yapabilirsiniz. Aylık kiralama veya daha uzun kiralamalarda bu durum uzun dönem kiralama olarak nitelendirilmektedir. Uzun dönem araç kiralama işlemlerinizi şahsi veya şirketiniz adına yapabilirsiniz.  günümüzde birçok küçük ve büyük çaplı firmalar uzun dönem kiralamayı seçmektedir. 


Bireysel olarak da sıkça tercih edilen uzun dönem araç kiralama için artık uzun uzun prosedürlere gerek yok. Size en uygun seçenekleri en iyi fiyatlar ile sunan HMK Rent A Car ile artık araç kiralamak sorun haline gelmekten çıkıyor. Kiralama sürecinde ve kiralama sonrası her detayı ile ilgilenen HMK Rent A Car, sizleri 7/24 kesintisiz iletişim ağı ile desteklemektedir. size en uygun seçenekleri siz de öğrenmek için hemen bizi arayabilir, bizi ziyaret edebilir veya fırsatları kaçırmamak için hemen rezervasyon oluşturabilirsiniz. 


Bireysel araç kiralama fiyatları?

Aracın modeline ve motor gücüne göre değişen hallerde genellikle günlük 250 TL’den başlayıp bu fiyat artabilmektedir. 


Bireysel Aylık Araç Kiralama Nasıl Yapılır?

Araç kiralamak için uzun prosedürlere gerek yoktur. Acente ile kira sözleşmesi ve kurallar belirlendikten sonra dakikalar içerisinde kiralama gerçekleşir.